• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Osmangazi Teşkilatı Oylat İstişare Platformu Sona Erdi…

Osmangazi Teşkilatı Oylat İstişare Platformu Sona Erdi…
AK Parti Osmangazi Teşkilatı üyeleri, yoğun geçen 2015'in ardından düzenlenen "Osmangazi Teşkilatı Oylat İstişare Platformu"nda bir araya gelerek, geleceğin...

AK Parti Osmangazi Teşkilatı üyeleri, yoğun geçen 2015'in ardından düzenlenen "Osmangazi Teşkilatı Oylat İstişare Platformu"nda bir araya gelerek, geleceğin Osmangazi'sine giden yolda istişarelerde bulundu.

Osmangazi Teşkilatı Oylat İstişare Platformu'na; Ana Kademe üyeleri, Kadın Kolları Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı.

3 günlük kamp süresince Osmangazi'nin SWOT analizi yapılırken, ayrıca teşkilat üyelerine yönelik olarak ekip çalışmaları, temel iletişim eğitimi ve kişisel gelişim eğitimleri verildi.

Programın ardından bir değerlendirmede bulunan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, "Çok verimli bir kampı geride bıraktığımıza inanıyorum. Özellikle 2015'in değerlendirilip, 2016'ya yönelik projelerin konuşulduğu bu kampta, Osmangazi ve Bursa için önemli fikirler ve projeler çıktı. Osmangazi teşkilatı olarak 2015'te birçok ilke imza attık; 2016'ta da atacağımıza inanıyorum. İstişare Platformu'ndan çıkan bu projeleri önümüzdeki süreçte hayata geçirecek ve AK teşkilatların farkını bir kez daha ortaya koyacağımıza inanıyorum" dedi.

Osmangazi ilçesinin Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olduğunu hatırlatan Ali Yılmaz, "Her köşesi buram buram tarih kokan Osmangazi ilçesi olarak biz, sayısı milyona varan ferdi bulunan koskoca bir aileyiz. Bizler de bu denli büyük ve Osmanlı'nın kurucusunun adını taşıyan bu ilçeye yakışır çalışmalara imza atma derdindeyiz. Geçmişinden güç alıp, geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ve biliyoruz ki güçlü Osmangazi demek, güçlü Bursa demektir. Güçlü Bursa demek, güçlü Türkiye demektir" diye konuştu.

Ali Yılmaz, kampta ayrıca seçimlerde yürütülen çalışmalarında yapılan hatalar üzerine de istişarelerde bulunduklarını ve bu hataların tekrar edilmemesi konusunda iyileştirme önerileri de aldıklarını sözlerine ekledi.

Osmangazi Teşkilatı Oylat İstişare Platformu'na katılan ve programın ardından bir değerlendirmede Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, programa katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Dündar, burada sergilenen birlik ve beraberliğin hiçbir teşkilatta olmadığını dile getirdi. Belediyenin çalışmalarından da bahseden Dündar, 2016'da da yürütülecek projelerde tıpkı geçmişte olduğu gibi teşkilat mensuplarının destekleriyle gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim