• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Osmaneli’de 17 İlkokul Öğrencisine Bisiklet Dağıtıldı

Osmaneli’de 17 İlkokul Öğrencisine Bisiklet Dağıtıldı
Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi...

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi kapsamında 17 ilkokul öğrencisine bisiklet dağıtıldı.

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde organize edilen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Milli Eğitim Şube Müdürü Ayşegül Akkaya, Balaban İlkokulu Müdürü İsmet Kiraz, Osmaneli İlkokulu Necip Akkanat, Beşevler İlkokulu Müdürü Ali Devrim Aygül, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrenciler verilecek bisikletlere binerek deneme sürüşü yaptı. Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Ekinci, sağlıklı bir yaşam için sporun önemine dikkati çekti. Sporun okullarda benimsetilmesi gerektiğini anlatan Ekinci, "Sağlık için hareket şart. Okullarda dağıtılan bisikletler sayesinde de çocuklarımız hareket ederek, hem daha sağlıklı olacak hem de sporu seveceklerdir. Sağlık Bakanlığının bu güzel faaliyetini yürekten destekliyorum. Çocuklarımızın sağlıklı yetişmesi lazım, sağlıklı nesiller inşallah Türkiyeyi çok daha iyi günlere taşıyacaktır. Çocuklarımızı her yönden iyi yetiştirmemiz lazım ve bu tür güzellikler artarak devam eder. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bisiklet töreninde öğrenci velilerinden Fahri Barut söz alarak, "Bugün 17 tane bisikleti gençlerimize vererek onların hem hareketli olmasını, hem de sağlam kafaya sahip olmalarına vesile olan Sağlık Bakanlığımıza, Milli Eğitim Bakanlığımıza, Milli Eğitim Müdürümüze ve okul müdürlerimize teşekkür ediyorum. Düzenlen törenlerle gençlerimiz bisikletlerle buluşuyor. Bu devletimizin gençlerimize sağlıklı bir yapının oluşması için hediyesidir. Sebep olanlardan Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Osmaneli’de 17 İlkokul Öğrencisine Bisiklet Dağıtıldı

Osmaneli’de 17 İlkokul Öğrencisine Bisiklet Dağıtıldı

Osmaneli’de 17 İlkokul Öğrencisine Bisiklet Dağıtıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim