• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Ortaokulu Öğrencilerinden Vali Güner’e Ziyaret

Ortaokulu Öğrencilerinden Vali Güner’e Ziyaret
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi (EKAP) kapsamında Kanlıca Mahallesinde eğitim-öğretim...

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi (EKAP) kapsamında Kanlıca Mahallesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Yüksel Varlı Ortaokul'u öğrencileri bazı spor branşlarında başarıdan başarıya koşuyor.

Yüksel Varlı Ortaokulu öğrencilerinin elde ettiği başarıları paylaşmak adına Vali Hakan Yusuf Güner, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Yüksel Varlı Ortaokul Müdürü Eyüp Demir, Müdür Yardımcısı Hasan Çelikkaya ile okulun başarılı öğrencileri Berkay Sipahi, Barış Ertekin ve Filiz Aksoy'u makamında kabul etti. Ziyaret sırasında öğrencilerin elde ettikleri başarılar hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitimi Müdürü Metin Yalçın, 7. sınıf öğrencisi Berkay Sipahi'nin karate sporunda Türkiye 1'incisi olduğunu ve önümüzdeki mayıs ayında Sırbistan'da yapılacak olan Balkan Şampiyonasına katılacağını söyledi. Yine okulun 5. sınıf öğrencisi Barış Ertekin'in halter sporunda kendi kilosunda Türkiye 2'ncisi olduğunu, aynı zamanda 6. sınıf öğrencisi Filiz Aksoy'un "Kaçış" isimli bir hikaye kitabı yazdığını ve bu kitabın Aydın Doğan Bilim ve Sanat Merkezinde sergilendiğini kaydeden Yalçın, başlatılan bu çalışmalar sayesinde okullardaki başarının artığını, bu artışın çocuklarımızın geleceğini de önemli yönde etkileyeceğini, bu anlamda Vali Hakan Yusuf Güner'e teşekkürlerini arz ettiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner ise, "Her çocuk bizim için önemlidir. Bir insan her şeyi değiştirebilir. Tarihimizde bunun örneklerini görmekteyiz. Belki insanların kaderi bir insanın vesilesiyle değişebilir. Bu nedenledir ki her çocuğun ileride önemli birey olabileceğini göz önünde bulundurarak, yarının büyükleri olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerekmektedir. Tabii ki çocuklarımızı sadece eğitim ve öğretim alanında değil, kendilerini en iyi şekilde ifade edebildikleri, bilgi ve becerileri doğrultusunda sanat, spor ve birçok alanda da kendilerini geliştirmeleri için de önayak olmamız gerekmektedir. Ancak bu şekilde çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamış oluruz. Ben bunu başaran başta İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'a, Yüksel Varlı Ortaokulu Müdürüne, öğretmenlerine, velilere ve öğrencilere teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Ortaokulu Öğrencilerinden Vali Güner’e Ziyaret

Ortaokulu Öğrencilerinden Vali Güner’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim