• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Orhangazispor’da Kaya Dönemi Resmen Başladı

Orhangazispor’da Kaya Dönemi Resmen Başladı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Cevdet Uzunköprü'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Kaya, Orhangazispor'daki görevine resmen başladı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Cevdet Uzunköprü'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Kaya, Orhangazispor'daki görevine resmen başladı.

Mehmet Kaya, yönetim kurulu ile anlaşma sağladıktan sonra tesislerde futbolcularla bir toplantı yaptı. Kaya, tecrübelerini ve bilgi birikimini futbolculara aktaracağını belirterek, "Hep birlikte güneşe doğru yürümeye devam edeceğiz. Bu yolun sonu başarıdır" dedi.

Orhangazispor'da teknik direktörlük koltuğuna getirilen Mehmet Kaya, yeni takımı ile ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Önceki akşam Orhangazi'ye gelerek yönetimle masaya oturan ve tüm şartlarda anlaşmaya varan Kaya, gündüz saatlerinde Orhangazispor yönetim kurulu ile bir araya geldi. Detayların da görüşülmesinden sonra Kaya ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. Orhangazispor Kulüp Başkanı Adnan Bayram, yeni teknik direktör Mehmet Kaya'nın son derece başarılı bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, "Hocamızın çok büyük tecrübeleri var. Bu tecrübelerini kulübümüze yansıtıp bizleri başarıya taşıyacağına inanıyorum" dedi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın da bir kısmına katıldığı toplantıda, Orhangazispor'un yeni teknik patronu Mehmet Kaya, futbolcularla bir araya geldi. Kaya, bundan sonraki süreçte tecrübelerini ve bilgi birikimini futbolcularla paylaşarak bu yıl istenen başarıya ulaşmak istediklerini ifade etti. Birlikte ışığa ve güneşe doğru yürüyeceklerini belirten Kaya, "Hep birlikte yolumuza en iyi şekilde devam etmek için çok çalışacağız" dedi.

Orhangazispor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Mehmet Kaya'nın yardımcılıklarını yapacak isimler de belli oldu. Buna göre Orhangazispor'un yeni teknik direktörü Mehmet Kaya'nın yardımcı antrenörlüğünü Cemil Yücel Kaleci antrenörlüğünü ise Mustafa Gedik yapacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim