• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Organik Kıyafetler Görücüye Çıktı

Organik Kıyafetler Görücüye Çıktı
İzmir'de, her yıl organik ürünlerin tanıtılması amacıyla gerçekleştirilen Ekoloji İzmir-5. İzmir Organik Ürünler Fuarı, kapılarını açtı.

İzmir'de, her yıl organik ürünlerin tanıtılması amacıyla gerçekleştirilen Ekoloji İzmir-5. İzmir Organik Ürünler Fuarı, kapılarını açtı. Fuara, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) üyeleri katılırken, organik kıyafetler misafirler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

İzmir'de gerçekleştirilen Ekoloji İzmir-5. İzmir Organik Ürünler Fuarında kendine yer bulan organik kıyafetler, ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor. 11 firma ile organik ürün fuarına katıldıklarını ifade eden EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, "Ege'nin ruhuna uygun bir fuara katılmanın mutluluğu içerisindeyiz. Geçen yıllarda gıda üzerine güçlü bir fuarın bu yıl giyim sektörüne de öncülük etmesi umut verici. Bizde hazır giyim sektörü olarak bu tarz fuarlara destek vermeye devam ediyoruz" dedi.

Türkiye'de yüzlerce organik sertifikalı ürün satan firma bulunduğunu hatırlatan Özden, şöyle konuştu: "Organik giyimlerin ilgi görmesi ile yurt dışına ihracatlarımız devam etmektedir. Bu noktada gururluyuz ve hedeflerimiz oldukça umut verici. Özellikle İzmir'de belli noktalarda kümeleşmiş mağazalarımız bulunmakta. Ürettiklerimiz ürün çevreci ürünler olduğu için oldukça fazla ilgi görüyor. Bizde varlığımızı göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Ürün çeşitliliğimiz ve kapasitemiz oldukça yüksek. Tüm Türkiye'yi Organik Ürünler Fuarına bekliyoruz."

Ekoloji İzmir Organik Ürünler Fuarında perakende satış noktalarının kurulduğunu dile getiren Özden, "Dünyanın önde gelen ülkelerine organik ürün ihraç eden firmalar fuar alanımızda perakende satış gerçekleştirmektedir. Buraya gelen ziyaretçilerimiz toptan ve perakende ürün alabilecekler" diye konuştu.

Özden, organik kıyafet satan firmaların fuarı ziyarete gelen vatandaşlara direkt satış yapma imkanı olduğunu sözlerine ekledi.

Organik Kıyafetler Görücüye Çıktı

Organik Kıyafetler Görücüye Çıktı

Organik Kıyafetler Görücüye Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim