• BIST 9889.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün Çalışmaları

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün Çalışmaları
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yürütülen önleyici devriye hizmetleri, uygulama ve...

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yürütülen önleyici devriye hizmetleri, uygulama ve çalışmalarla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçu şüphelisi 3 kişinin yakalandığı, şahısların üzerinden 17 adet hap ve 4 gram Bonzai maddesinin elde edildiği belirtildi. Açıklamada, ekiplerce müdahale edilen olaylarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca ile bu silahlara ait 44 fişek, 4 adet bıçak, 1 adet çalıntı oto, 5 adet çalıntı motor ele geçirildiği, 3 şahsa sarhoşluk, 3 şahsa kumar oynamak, 1 şahsa rahatsız etme, 1 şahsa silah taşımadan ayrıca izinsiz içki satışı yapan 1 şahıs ve 1 tekel bayiine idari işlem, bıçakla yaralama şüphelisi 2 şahıs ve iş yerinden hırsızlık şüphelisi 1 şahsın yakalandığı, toplam olarak çeşitli suçlardan 26 şüpheli şahsa adli işlem yapıldığı aktarıldı.

Sürdürülen çalışmalarda; 18 Mart 2016 günü 14.45 sıralarında Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Tim Amirliğince (Yunus Timleri) Zafer mahallesi koçak sokak üzerinde durumundan şüphelenerek durdurulmak istenen Ö.Ö. isimli şahısın kaçmaya çalışırken yakalandığı, şahsın yapılan GBT sorgulamasında "Kasten Adam Öldürme" suçundan arandığı tespit edilerek adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada ayrıca, "Bakaya/yoklama kaçağı 6 kişi ve çeşitli suçlardan 6 aranan şahıs olmak üzere toplam 13 şahıs yakalanmış, 6 adet hacizli/yakalamalı araca ve toplam olarak çeşitli suçlardan 17 araca işlem yapılmıştır. Son bir haftada bin 663 şahıs ve 491 araç hakkında GBT sorgusu yapılmış olup; toplam 65 kişi hakkında çeşitli suçlardan işlem yapıldı" denildi.

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün Çalışmaları

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün Çalışmaları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim