• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Önder Özen:Oğuzhan takım içinde sorumluluk almalı

Önder Özen:Oğuzhan takım içinde sorumluluk almalı
Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Oğuzhan Özyakup'a mesaj gönderdi. Özen, Oğuzhan'ın gelecek sezon daha fazla sorumluluk alması ve takımın lideri olması gerektiğini söyledi.

Beşiktaşlı yöneticiler ve futbol genel direktörü Önder Özen, Almanya kampında basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Önder Özen sohbet toplantısında geniş kapsamlı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ile olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatan Oğuzhan Özyakup'un genç futbolcu sınıfında son senesi olduğunu dile getiren Özen, "Bu sezon ile birlikte daha olgun ve kendini daha çok veren bir Oğuzhan görmek istiyoruz. Ekstra yeteneklere ve üstün futbol zekasına sahip bir oyuncu. Teknik heyet olarak biz kendisinden artık takım liderliğini yapmasını bekliyoruz. Biz onu geçen sezon biraz rahat bıraktık ama bu sene öyle olmayacak. Daha fazla sorumluluk alacak" şeklinde konuştu.

Takımın genç oyuncularından Muhammed Demirci'yi kiralık olarak göndereceklerini belirten Özen, "Muhammed 14 yaşından önce hormon tedavisi gördüğü için gelişiminde bir takım sıkıntılar yaşıyor.  Onun önündeki en büyük engel 1. sırada bizim oluşturduğumuz 2. sırada kendi kendine oluşturduğu baskı. 9 yaşından beri herkes Muhammed'den bir şey bekliyor. Hep Sergen'e, Messi'ye, Zidana'a benzetilmiş ve öyle olması beklenmiş. Bu sene kiralık olarak gittiği takımda oynayacak olması çok önemli. Bu yüzden titiz davranıyoruz "dedi.

Önder Özen, teknik direktör Slaven Bilic'e teklifler olduğunu söylerken, "Hocamıza yeni sezon öncesi bazı teklifler geldi. Ayrıca kaleci antrenörümüz Jose Sambade'ye de Marsilya geçen sezon içinde 500 bin euro karşılığında teklif yaptı. Sambade'den memnun olduğumuz için teklifi kabul etmedik" diye vurguladı.

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Joleon Lescott ile ön sözleşme imzalamalarına rağmen oyuncunun ailesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini söyleyen Özen, "Kendisi ve eşi geldi İstanbul'u gezdi kiralık ev bile baktık. Ön sözleşmeye imza atarken fotoğrafı bile var. Ama eşi ve abisinin olumsuz tutumundan dolayı bu transfer geçekleşmedi" dedi.
 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim