• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Ölümle tehdit edilen Galatasaraylı eski oyuncu Erman Kılıç, isyan etti

Ölümle tehdit edilen Galatasaraylı eski oyuncu Erman Kılıç, isyan etti
Antalyaspor'da geçtiğimiz günlerde taraftar grupları tarafından tehdit edilen Erman Kılıç açtı ağzını yumdu gözünü.

Antalyaspor'da geçtiğimiz günlerde taraftar grupları tarafından tehdit edilen Erman Kılıç açtı ağzını yumdu gözünü. Kadro dışı olmasına rağmen alacaklarından vazgeçmediği için büyük tepki alan Erman Kılıç, sonunda isyan etti. Alacaklarının sadece bu yılı kapsamadığını ifade eden Kılıç, konunun kamuoyuna yanlış lanse edildiğini vurguladı.

Antalyaspor'da sezon başından bu yana kadro dışı olan Erman Kılıç, kendisine yöneltilen tepkiler sonrası isyan etti. Son olarak geçtiğimiz hafta iki taraftarın tehdidiyle karşı karşıya kalan deneyimli oyuncu, kulüpten olan alacaklarıyla ilgili olarak açıklamada bulundu.

Antalyaspor'dan yaklaşık 1,5 milyon lira alacağı bulunduğunu ifade eden Kılıç, geçen sezondan kalan parasını da henüz tahsil edemediğini söyledi. Kulüpte yaşananları açıkça dile getiren başarılı oyuncu, "Bunu her yerde anlatıyorum ama duyuramıyorum. Ben yüksek ücret almıyordum, benim ücretimi Antalyaspor yönetimi yükseltti." dedi.

Geçen sezon Antalyaspor'a transfer olduğuna kendisine verilen senetlerin elinden alındığını ve sezon başında yeni sözleşme yapıldığını vurgulayan deneyimli oyuncu Kılıç, normal şartlarda bu sezon 900 bin TL alacağını, 600 bin liralık önceki yıla ait senedin elinden alınıp kendisiyle yeni sözleşme yapıldığını belirtti. Kılıç yaşadığını durumu şöyle özetledi: "Alacağım para da bir anda 1,5 milyon TL oldu. Sonra da, "Erman Kılıç, oynamadan yüksek ücret alıyor" dendi. Ben şampiyon olduğum dönemdeki alacaklarımı bile tahsil edemedim. Bunların hiçbiri düşünülmeden hareket edildi, şimdi zarar görüyorlar."

Antalyasporlu deneyimli oyuncu geçen hafta kendine tahsis edilen hoca ile beraber çalışma yaparken iki taraftar tarafından ölümle tehdit edilmiş, Antalya'yı terk etmesi istenmişti. Başarılı oyuncu kendisini tehdit edenleri TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e de telefonla arayarak şikayet etmişti.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim