• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Olimpiyatlar şölen havasında geçecek

Olimpiyatlar şölen havasında geçecek
Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı devam eden spor tesislerini yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar...

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı devam eden spor tesislerini yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

18 Temmuz'da Samsun'da başlayacak olan İşitme Engelliler Olimpiyatları için tüm kurum ve kuruluşlar çalışmalarını hızlandırdı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali İbrahim Şahin ile birlikte Samsun'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından merkezde yapımı devam eden Atletizm Sahası, Bowling ve Okçuluk Tesisleri ile Bafra'da yapılan atış poligonu ve yüzme havuzlarının bulunduğu spor kompleksini ziyaret ederek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Sema Yıldırım'dan bilgi aldı.

"Samsun tam anlamıyla spor kenti olacak"

Yapımı devam eden tesislerin tamamlanmasıyla birlikte Samsun'un tam anlamıyla bir spor şehri olacağına dikkat çeken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Son yıllarda Samsunumuzda yapılan spor yatırımlarıyla birlikte onlarca farklı spor türü icra edilebilir hale geldi. 18 Temmuz'da şehrimizde gerçekleştirilecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatları bu çalışmaların hızlanmasına vesile oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan çalışmalarda sona gelinmiş olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu tesisler de tamamlandıktan sonra Samsun tam anlamıyla spor şehri olacak. Bu altyapı sayesinde ilimizde daha önce ilgi görmeyen ve dikkati çekmeyen spor dallarına yönelik yeni bir ilgi ve yönelimin de başlayacak olması bizi heyecanlandırıyor. Olimpik spor dallarının gelişmesi ve bu spor dallarında birçok gencin eğitim alarak kendilerini geliştirecek olması da gelecek adına bizi umutlandırıyor. Şehrimizin sonraki yıllarda ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyona ev sahipliği yapabilecek sportif altyapıya ve organizasyon deneyimine sahip olmasını da ayrıca kent kimliğimiz adına çok önemsiyorum" dedi.

Olimpiyatlar şölen havasında geçecek

Olimpiyatlar şölen havasında geçecek

Olimpiyatlar şölen havasında geçecek

Olimpiyatlar şölen havasında geçecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim