• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 14 °C

Öğrencilerin Başarısı İçin Okulda Mangal Partisi Düzenlendi

Öğrencilerin Başarısı İçin Okulda Mangal Partisi Düzenlendi
Aksaray'da, Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerin başarı ve motivasyonlarını artırmak için Her Başarı Bizim projesi kapsamında...

Aksaray'da, Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerin başarı ve motivasyonlarını artırmak için Her Başarı Bizim projesi kapsamında mangal partisi yapıldı.

Lisenin bahçesinde gerçekleştirilen mangal partisine lise müdürü Hızır Faruk Maraşlıoğlu, çok sayıda öğretmen, okul yetkilileri ve öğrencilerin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk de katıldı. Sucukları mangalda pişiren öğretmenler, öğrencilere ikram ederek sohbet etti.

Rehberlik ve Psikolojik Danışman Fatma Çetinkaya yaptığı açıklamada, "Öğrencileri sınav stresinden uzak tutmak için her yıl düzenlediğimiz bir etkinlik. Böylelikle soğuk bir günde çocuklarla sıcak bir ortam oluşturarak hem birbirleri ile olan iletişimlerini sağlıyoruz, hem de güzel bir gün geçirmeleri ve sınav stresinden uzak kalmalarını amaçlıyoruz" dedi.

Geleneksel olarak düzenlenen partinin amacının öğrencilerin okula uyumu ve başarıların artırılması olarak açıklayan lise müdürü Hızır Faruk Maraşlıoğlu da, "Öğrencilerimizi sınav stresinden uzaklaştırmak için her yıl düzenlediğimiz bir etkinlik. Böylelikle soğuk bir günde çocuklarla sıcak bir ortam oluşturarak hem birbirleri ile olan iletişimlerini sağlıyoruz, hem de güzel bir gün geçirmelerini sınav stresinden uzaklaşmalarını amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Bu tür faaliyetlerin devam etmesini isteyen öğrenciler ise, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Okul idarecileri de, öğrencilerin başarı ve motivasyonlarını artırmak için bu tür faaliyetlere devam edeceklerini kaydetti.

Öğrencilerin Başarısı İçin Okulda Mangal Partisi Düzenlendi

Öğrencilerin Başarısı İçin Okulda Mangal Partisi Düzenlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim