• BIST 9774
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Öğrencilerden, Yeşilyurt Belediyesine Ziyaret

Öğrencilerden, Yeşilyurt Belediyesine Ziyaret
Doğa Koleji öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Yeşilyurt Belediyesini ziyaret ederek, hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Doğa Koleji öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Yeşilyurt Belediyesini ziyaret ederek, hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Öğrencileri Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Güner, öğrencilere belediye başkanının, meclisin ve encümenin görevleri, merkezi idare ile yerel yönetim arasındaki ilişkiler, yerel yönetimlerin çalışma şekli ve belediye hizmetleri üzerine bilgilendirmelerde bulundu. Belediye çalışmalarıyla ilgili olarak öğrencilerin merak ettikleri sorulara yanıt veren Güner, yaşanılabilir ve gelecek nesillere bırakılacak bir şehir için belediye olarak yaptıklarını anlattı ve yapılacak olan projelerden bahsetti. Öğrencilerden derslerine çok iyi çalışıp iyi yerlere gelmeleri tavsiyesinde bulunan Güner, "Sizler bizim geleceğimiz ve umudumuzsunuz. Bizim önceliğimiz eğitim ve sizlersiniz. Gelecekte içinizden mimarlar, mühendisler, avukatlar, doktorlar ve belediye başkanları çıkacak. Bizler, sizlere güveniyoruz. Bu ülkenin sizlere ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Bir öğrencinin "Bizler için neler yapıyorsunuz?" sorusuna Mehmet Güner, çocukların huzurlu ve güven içerisinde oyunlarını oynayabilecekleri mekanlar oluşturmaya çaba sarf ettiklerini kaydetti. Güner, "Bizler sizlerin daha iyi şartlarda oyunlar oynayabileceğiniz, eğlenebileceğiniz ve çeşitli aktiviteler yapabileceğiniz alanlar oluşturmaya gayret ediyoruz. Parkları biz yapıyoruz fakat koruması gereken de sizlersiniz" diyerek, miniklerden parklara zarar verenleri uyarıp, yeşil alanları koruyacaklarına dair söz aldı. Güner ayrıca sokak ve parklardaki lavabo ihtiyacına yönelik gelen talepleri dikkate aldıklarını, soruna kalıcı çözümler bulmak adına bazı çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.

"Yeşilyurt için önceliğiniz nedir?"sorusuna Güner, "Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt sloganımız çerçevesinde hedefe uygun hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile geleceğe umutla bakan ilçemizi daha da güzelleştirmek, sokaklarını, caddelerini ve yaşam alanlarını daha güzel bir görüntüye kavuşturmak için gayret ediyoruz. Sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine ciddi önem veriyoruz. Sizlere çok güzel bir gelecek hazırlamak adına çok yoğun çalışıyoruz" diye konuştu. Ziyaretin ardından Belediye Binası önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Öğrencilerden, Yeşilyurt Belediyesine Ziyaret

Öğrencilerden, Yeşilyurt Belediyesine Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim