• BIST 9822.92
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Öğrencilerden Örnek Davranış

Öğrencilerden Örnek Davranış
Edirne Lisesi ile Türk Kızılayı işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasında öğrenciler kan vermek için sıraya girdi.

Edirne Lisesi ile Türk Kızılayı işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasında öğrenciler kan vermek için sıraya girdi. Lise 12'inci sınıfı öğrencilerinin bir beyin takımı oluşturarak hazırladığı proje kapsamında liseli öğrenciler Kızılaya kan bağışında bulundu.

Edirne Lisesi Müdürü Mehmet Kıyıcı, kan bağış kampanyasında lise öğrencilerinin düşünerek kendilerine geldiğini belirterek, "12'inci sınıf öğrencilerinin kan bağış kampanyası tüm günboyu devam etti. Öğrencilerimiz kan bağış kampanyasıyla bize geldiklerinde bu projeyi olumlu bulduk. Kendilerini bu konuda desteklerimizi sunduk. Benim öğrencim olan Dr. Güler hanımla görüştük, o da bunu duyunca memnun oldu. Dr. Güler hanıma teşekkür dileklerimi buradan işletiyorum. Öğrencilerimin böyle bir kampanya başlatması dolayısıyla gurur duyuyorum. Kan bağışı için tüm toplumun duyarlı olması gerekir. Her insanın ihtiyacı olabilir. Bugün olmasa da yarın bize kan lazım olabilir. Bu yüzden kan bağışı kampanyalarına herkesin kan vererek destek vermesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

"KAN, KAYNAĞI İNSAN OLAN TEK TEDAVİ ARACIDIR"

Edirne Kan Bağışı Merkezi'nde görevli Dr. Güler Ateş ise, "Kan, kaynağı insan olan tek tedavi aracıdır. Türk Kızılayı olarak amacımız, gönüllü kan bağışlarıyla halkın ihtiyacı olan kan ihtiyacını karşılayabilmek. Bu gün sosyal sorumluluk projesi olarak yola çıkan Edirne Lisesi öğrencileriyle bir kan bağışı ekibi düzenliyoruz. Çok heyecanlı ve çok mutluyum, çünkü Edirne Lisesi mezunuyum. Burada olmak benim için büyük bir onurdur. Hocama, öğrencilere ve Edirne halkı adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"ÇANAKKALE ZAFERİNİN 101'İNCİ YILINDA YAPMAYI AMAÇLADIK"

Edirne Lisesi 12/D öğrencisi projenin mimarlarından İsmail Cem Emre Tekin de "Bu projeyi okuluna sınıfına sunarak gelenek olarak yapmak istediklerini kaydederek, okulumuzda bunu gelenek olarak yapmayı amaçlıyoruz. Çanakkale zaferinin 101'inci yılında bunu gerçekleştirmeyi istedik. Diğer arkadaşlarım ve hocamız Sevcan Arıkan ile birlikte bu projenin sorumluluğunu üstlendik. Kızılaya teşekkürlerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Örnek Davranış

Öğrencilerden Örnek Davranış

Öğrencilerden Örnek Davranış

Öğrencilerden Örnek Davranış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim