• BIST 9871.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Öğrencilerden Başkan Çelik’e Büyük İlgi

Öğrencilerden Başkan Çelik’e Büyük İlgi
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, cuma namazı sonrası 50. Yıl Dedeman İmam Hatip Orta Okulu ile Nazmi Toker İmam Hatip Orta Okulu'nu...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, cuma namazı sonrası 50. Yıl Dedeman İmam Hatip Orta Okulu ile Nazmi Toker İmam Hatip Orta Okulu'nu ziyaret etti. Başkan Çelik her iki okulda da öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 50. yıl Dedeman İmam Hatip Ortaokulu'nun girişinde öğrenciler tarafından karşılandı. Öğrencilerin sıcak ilgisine aynı şekilde karşılık veren Başkan Çelik, öğrencilerle sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ve okul idarecileriyle birlikte okula giren Başkan Çelik, Okul Müdürü Mustafa Elmalı'dan bilgi aldı.

Başkan Mustafa Çelik Cuma namazı sonrası da öğrencilerin sevgi seliyle karşılaştı. Başkan Çelik'in etrafını saran öğrenciler, Başkan ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta yarış ettiler. Pek çok öğrenci Başkan ile selfie çektiren Başkan Mustafa Çelik, ilginin sürekli artması üzerine tüm öğrencilerle okul bahçesine çıkarak fotoğraf çektirdi.

Toplu fotoğrafa rağmen kendisiyle özel fotoğraf çektirmek isteyen öğrencileri kırmayan Başkan Mustafa Çelik, öğrencilerin ilgi ve sevgisine karşılık vererek uzun süre okul bahçesinde öğrencilerle birlikte kaldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, 50. Yıl Dedeman Orta Okulu'nun ardından Nazmi Toker İmam Hatip Orta Okulu'nu ziyaret etti ve öğrencilerle konuştu. Öğrencilerden başarılı olabilmeleri için çok çalışmalarını isteyen Başkan Mustafa Çelik, okulda kullanılan teknoloji hakkında da bilgi aldı. Başkan Çelik daha sonra okul sıralarına oturarak öğrencilerle fotoğraf çektirdi. Başkan Mustafa Çelik daha sonra okul bahçesine çıkarak voleybol oynayan öğrencilere katıldı.

Her iki okulda da öğrencilerin sevgi gösterilerine aynı şekilde karşılık veren Başkan Çelik, öğrencilere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

Öğrencilerden Başkan Çelik’e Büyük İlgi

Öğrencilerden Başkan Çelik’e Büyük İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim