• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Öğrenciler en güzel fotoğrafı çekmek için yarıştı

Öğrenciler en güzel fotoğrafı çekmek için yarıştı
Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Liseleri İngilizce Zümresi "Her aya bir aktivite" programı kapsamında bu ay öğrenciler arasında "Photo Contest" (Fotoğraf...

Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Liseleri İngilizce Zümresi "Her aya bir aktivite" programı kapsamında bu ay öğrenciler arasında "Photo Contest" (Fotoğraf Yarışması) düzenledi.

Düzenlenen yarışmada öğrenciler arasında çevre problemlerini anlatan fotoğraflar çekmeleri istenirken, Burçlu öğrenciler en güzel kareyi yakalayabilmek için yüzlerce fotoğraf çekti.

Öğrenciler kendilerine verilen süre kapsamında çevrelerinden birbirinden ilginç fotoğraflar çekti. Jüri üyeleri çekilen fotoğrafların konulularını ve kompozisyonlarını göz önünde bulundurarak değerlendirdi. Yapılan değerlendirmeler sonunda ise 10/C sınıfı öğrencilerinden Selman Taşdemir birinci, Ali Ferzan Koçaklı ikinci ve Ebubekir Tehçi de üçüncü oldu. Dereceye giren öğrenciler yarışma sonunda ise okul idaresi tarafından sürpriz hediyelerle ödüllendirildi.

Yarışmada dereceye girdikleri için çok mutlu olduklarını belirten Selman Taşdemir, Ali Ferzan Koçaklı ve Ebubekir Tehçi, fotoğraf çekme alışkanlığı kazandıklarını söyledi.

Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Liseleri Müdürü Abdullah Akça da fotoğraf çekmede büyük başarı gösteren öğrencilerini tebrik ederek, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerine de teşekkür etti. Derslerdeki başarılarının yanı sıra değişik aktivitelerle de öğrencilerin beceri ve yeteneklerini gün ışığına çıkardıklarını vurgulayan Akça, şunları kaydetti: "Öğrencilerimizi sürekli okul dersleri ile meşgul edip, onları kitap ve defterler arasında bırakmak doğru olmaz. Biz öğrencilerimizi hazırlamış olduğumuz eğitici aktivitelerle zaman zaman kitap ve defterlerin arasında çıkarıp sosyal aktivitelerle eğitim ve öğretimlerini destekliyoruz. Çünkü sürekli ders çalışmak çocuklarımızın dikkatini dağıtıyor ve kavramasını zorlaştırıyor. Bu nedenle hazırlamış olduğumuz faydalı ve yararlı aktivitelerle çocuklarımızın yorulan zihinlerini dinlendirip, dağılan dikkatlerini topladıktan sonra yeniden derslerine odaklanmalarını sağlıyoruz."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim