• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Öğrenciler Çamurlu Yoldan Kurtarıldı

Öğrenciler Çamurlu Yoldan Kurtarıldı
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler alt yapısı tamamlanmış mahallelerde üst yapı çalışmalarına hız verdi.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler alt yapısı tamamlanmış mahallelerde üst yapı çalışmalarına hız verdi. Yapılan çalışmalarla öğrenciler çamurlu yoldan kurtarıldı

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yardımcı ve Yenice'de vatandaşların istekleri doğrultusunda üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapısı tamamlanmış mahallelerde üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme, stabilize yol yapım ve tamirat çalışmalarına hız veren ekiplerin son durağı Eyyübiye ilçesinin kırsal alandaki en büyük mahallerinden biri olan Yardımcı ve Yenice Mahalleleri oldu. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yardımcı Mahallesinde bulunan Yardımcı İmam Hatip Ortaokulu ve Yardımcı Çok Programlı Anadolu Lisesine giden yolları kış gelmeden kilitli parke döşeme işini yaparak öğrencileri çamurlu yollardan kurtarmak için yapılan çalışmaları en kısa sürede bitirerek vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor. Yardımcı ve Yenice Mahallerindeki Cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmaları başlatan Fen işleri ekipleri, 10 bin metrekare kilitli beton parke döşeme işlemini 5 gün gibi kısa bir süre içerisinde bitirmeyi hedefliyor. Eyyübiye Belediyesine hummalı çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf ve mahalle sakinleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti. Yardımcı Mahallesi'nde sakinlerinden İsmail Özen adlı vatandaş yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Eyyübiye Belediyesine teşekkür ederek, "Öğrencilerin çamur içerisinde okula gidip gelmelerinden bıkmıştık. Allah bin kere Mehmet Ekinci'den razı olsun" dedi. Yardımcı Mahallesi sakinlerinden Yusuf Demir ise, taleplerini anında yerine getiren Başkan Ekinci'ye teşekkür ederek, "Eyyübiye Belediye Başkanımıza mahallemizdeki yapmış olduğu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Ne zaman başkanımızdan bir isteğimiz olsa sağ olsun bizleri kırmıyor. Taleplerimizi hemen yerine getiriyor" diye konuştu.

Öğrenciler Çamurlu Yoldan Kurtarıldı

Öğrenciler Çamurlu Yoldan Kurtarıldı

Öğrenciler Çamurlu Yoldan Kurtarıldı

Öğrenciler Çamurlu Yoldan Kurtarıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim