• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Ofis Taşımacılığı Sektöründe Yüksek Güvenlik

Ofis Taşımacılığı Sektöründe Yüksek Güvenlik
Ofis taşımacılığı, 21.yüzyıl Türkiye’sinde tamamen kurumsal hizmet anlayışı çerçevesinde sunulmaya başlandı.

Dünyanın pek çok gelişmiş ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de artık kurumsal hizmet anlayışı altında sunulmaya başlanan ofis taşımacılığı alanında büyüyen Türkiye’nin tüm işletme ve firmalarına yönelik olarak profesyonel çözümler sunuluyor. Her geçen gün hızla gelişen teknolojinin aktif şekilde kullanıldığı ofis taşımacılığı hizmetlerinin yaygınlaştığı Türkiye’de kurumsal işletmelerin tüm ofis taşınması işlemlerinde ihtiyaçlarına yönelik olarak her zaman en yüksek kalitedeki hizmet standartlarını sunan firmalar bulunuyor. Özellikle şehirler arası ofis taşımacılığı alanında şirketlerin ve firmaların ofislerindeki ürünlerin tamamının tüm nakliye işlemlerinin hızlı ve yüksek güvenlik önlemleri altında gerçekleştirildiği hizmetlerden faydalanılabiliyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından sektörel olarak yapılan sıkı denetlemelere ilave olarak, bu alandaki faaliyetler K-3 yani Ev ve Ofis Taşımacılığı Yetki Belgesi ile firmaların uygun kriterlere sahip olacak şekilde hizmet yapılarını şekillendirmeleri gerekliliğini oluşturuyor.

 

Bu tip uygulamalar ile Türkiye’de ofis taşımacılığında tüm şirket ve firmaların ofislerini güvenli, hızlı ve ekonomik kriterlere uygun olarak taşıyabilmelerine yardımcı oluyor. Aynı zamanda da bakanlık bünyesinde ofis taşıma şirketleri için uygulanan K-3 yetki belgesi uygulamalarında yaptırımların çok ağır olması sayesinde şirketlerin, sundukları hizmetlerde bakanlığın belirlemiş olduğu modern ve kaliteli standartlara uyum konusunda daha titiz bir çalışmanın gerçekleştirmeleri gerekliliğini oluşturuyor. Bu sayede de ofis taşımalarında en yüksek teknolojinin etkin biçimde kullanıldığı uygulamalardan yararlanarak, herhangi bir ofis ürününün dahi en ufak zarar görmeden yeni ofise taşınmasının gerçekleştirilebilmesi sağlanıyor. Son dönemlerde tüm nakliye ve taşımacılık hizmetleri alanında bakanlık tarafından taşıma şirketlerinin uygulamasını zorunlu tuttuğu paketleme uygulamaları ile eşyaların taşıma esnasında çarpma veya çevresel diğer etmenlerden gelebilecek zararlara karşı en iyi şekilde korunabilmesini sağlıyor. Bu şekilde işletmelerin ofis malzemelerinin taşınmasında garantili, güvenli ve ekonomik alternatiflerden daha rahat şekilde yararlanabilmeleri şansını oluşturuyor.

 

Ofis taşımacılığında ofis ürünlerinde farklı ölçülerde ve tasarımlarda malzemelerin bulunuyor olması dolayısı ile günümüzde şirketler tarafından taşıma işlemlerinde ofis eşyalarına özel paketleme ürün ve sistemleri kullanılıyor. Bu şekilde tüm eşyalar en iyi şekilde ve hızlıca paketlenerek, taşıma işlemleri gerçekleştiriliyor. Kurumsal çalışmaların gerçekleştirilmekte olunduğu ofislerde karşı karşıya kalınabilecek zaman kayıplarının ticari faaliyetler açısından çok ciddi problemlere yol açabileceğinden taşımacılık şirketleri tarafından güvenliğin elden bırakılmadığı düzeyde bir hızlı taşıma işlemi gerçekleştirilebiliyor. İleri teknoloji aracılığı ile tüm ofis malzemelerinin hem şehir içi hem de şehirler arası taşımasında tüm detayların profesyonel eksperler ile belirlenerek, taşıma programının oluşturulması olumsuz durumların ve gereksiz zaman kayıplarının oluşması da engellenebiliyor. Teknolojik gelişim yönünden Türkiye’nin en güçlü altyapısını sunan ve geniş ağı ile her türlü ofis taşımacılığı ihtiyacına yönelik olarak her zaman en kaliteli ve fonksiyonel çözümleri sunan EGETUR Nakliyat http://ofistasimaistanbul.com web platformu üzerinden ofise özel hizmet çözümleri alınabiliyor. Bu tip hizmetlerden yararlanmak ve ofis taşıması için özel uygulamalara yönelik detaylı bilgiler için 444 9 069 numaralı çağrı merkezini arayarak, yetkili personeller ile iletişime de geçilebiliyor.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim