• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Ödemiş’te Geniş Katılımlı Güvenlik Toplantısı

Ödemiş’te Geniş Katılımlı Güvenlik Toplantısı
İZMİR (İHA) – Ödemiş'te düzenlenen geniş katılımlı ilçe güvenlik toplantısında ilçeyi yönetenlere iletişim yoluyla dolandırıcılık, şüpheli...

İZMİR (İHA) – Ödemiş'te düzenlenen geniş katılımlı ilçe güvenlik toplantısında ilçeyi yönetenlere iletişim yoluyla dolandırıcılık, şüpheli çanta ya da paket ve hırsızlık konularında bilgiler verildi.

Ödemiş'te ilk kez geniş katılımlı ilçe güvenlik toplantısı yapıldı. Ödemiş Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Akgün, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, Ödemiş Baro Temsilcisi Av. Erdem Boyacı, daire müdürleri, oda başkanları ve muhtarlar katıldı.

İletişim yoluyla dolandırıcılık, şüpheli çanta ya da paket ve hırsızlık başlıkları altında yapılan toplantıda konuşan ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için, kurumsal kimliğinden ve güvenliğinden emin olunmayan telefon görüşmelerinde kimlik numarası, adres bilgisi, banka ve kredi kartı bilgilerinin kesinlikle paylaşılmaması önemlidir. Polis, jandarma, Cumhuriyet Savcısı veya herhangi bir kamu personelinin, hiçbir şekilde vatandaşlarımızdan elden ziynet eşyası, para teslimi veya havale-EFT yapılmasını talep etmeyeceğinin bilinmesi gerekiyor. Telefon görüşmeleri esnasında arka plandan gelen telsiz seslerine veya benzeri senaryolara itibar edilmemelidir" dedi.

Son zamanlarda yaşanan şüpheli paket olaylarına karşı vatandaşların korku ve paniğe kapılmamaları için yerel basına da önemli görevler düştüğünü anlatan Çankaya, "İlçemizde hırsızlık olaylarına karşı da vatandaşlarımızın daha duyarlı olmalarının sağlanması, sitelere, işyerlerine ve ikametlerin girişlerine kamera taktırılması ve 155 Polis İmdat Hattının daha etkin kullanılması gerekiyor" diye konuştu.

Ödemiş’te Geniş Katılımlı Güvenlik Toplantısı

Ödemiş’te Geniş Katılımlı Güvenlik Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim