• BIST 10273.98
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 29 °C

O Büfeciye ‘Cesaret Plaketi’ Verildi

O Büfeciye ‘Cesaret Plaketi’ Verildi
Çanakkale'de önceki akşam meydana gelen silahlı soygun girişiminde, 2 soyguncuya karşı direnerek büfeden kovan Nur Yılmaz'a, Çanakkale Bakkallar ve Bayiler...

Çanakkale'de önceki akşam meydana gelen silahlı soygun girişiminde, 2 soyguncuya karşı direnerek büfeden kovan Nur Yılmaz'a, Çanakkale Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Engin Kandemir geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kandemir, Yılmaz'a "Cesaret plaketi" verdi.

Çanakkale'de Nur Büfe adlı iş yerine önceki akşam gelen 2 kişi, silah çekerek büfe sahibi Nur Yılmaz'dan para istemiş, Yılmaz silahlı olmalarına rağmen soygunculara direnerek para vermeden iş yerinden dışarı atmıştı. Kaçmaya çalışırken yakalanan 2 zanlı, dün akşam tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çanakkale Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Engin Kandemir, büfeci Nur Yılmaz'ı iş yerinde ziyaret etti. Kandemir, "Bakkal Esnafımızın hali belli. Her türlü zorlukla karşılaşıyor. Sabah çok erken saatlerde işyerlerini açarak gece çok geç saatlere kadar açık bırakarak vatandaşlara hizmet ediyorlar. Bakkal esnafımız gelir erde etmek için çolununun çocuğunun rızkı için çalışıyor. Son dönemlerde bakkal esnafımız soygun olayları ile karşı karşıya geliyor. Kısa bir süre öncede bu büfede tabancalı soyguncular büfe sahibi Nur Yılmaz" ı soymaya çalıştılar. Soygun girişimi sırasında görülmemiş bir cesaret gösteren sahibi Nur Yılmaz'ı işyerini korumak için soyguncular ile mücadele etti. Nur Yılmaz bu davranışı ile esnaflara da örnek olmuştur. Kendisini kutluyorum" dedi. Kandemir konuşmasının ardından "Cesaret Plaketini" Yılmaz'a verdi.

Büfe sahibi Nur Yılmaz, "Başıma gelen olay gibi şu anda şoktayım. Tüm esnaflar adına çok çok teşekkür ederi m. Çok mutluyum ve memnun oldum" dedi. Öte yandan, olayı haberlerde izleyen vatandaşlar da Yılmaz'ın iş yerine gelerek geçmiş olsun dileklerini sunuyor.

O Büfeciye ‘Cesaret Plaketi’ Verildi

O Büfeciye ‘Cesaret Plaketi’ Verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim