• BIST 10337.27
  • Altın 2453.016
  • Dolar 32.2206
  • Euro 34.7527
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 26 °C

Nurdoğdu: CHP’yi Yozgat’taki eski günlerine kavuşturmak için adayım

Nurdoğdu: CHP’yi Yozgat’taki eski günlerine kavuşturmak için adayım
Yozgat'ta 29 Aralık Salı günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Olağan İl Kongresi için adaylığını açıklayan CHP Yozgat İl Başkanı...

Yozgat'ta 29 Aralık Salı günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Olağan İl Kongresi için adaylığını açıklayan CHP Yozgat İl Başkanı adayı Sebahat Nurdoğdu, 30 yıldır yapılanların tam tersini yapmak, CHP'yi Yozgat'ta eski günlerine kavuşturmak için aday olduğunu söyledi.

Yozgat'ta köklü bir değişim için aday olduğunu dile getiren Sebahat Nurdoğdu, "En açık tabirle ifade etmem gerekirse, 30 yıldır yapılanların tam tersini yapmak için adayım. Çünkü bu süre içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat'ta her geçen gün kan kaybetmiştir. Milletvekilini, sahip olduğu belediyeleri, il genel meclisi üyelerini kaybetmiş, partilileri küstürülmüş, parti menfaatlerinden ziyade şahsi menfaatler öne çıkarılmıştır. Bu gidişata "dur" demek için adayım." dedi.

Uzun yıllar CHP'nin bir neferi olarak çalıştığını vurgulayan Nurdoğdu, şunları kaydetti: "Bu zaman zarfında, çekilen sıkıntıları ve üzüntüleri tekrar yaşatmamak, parti içi demokrasiyi işletmek, ezen ve ezilenin olduğu yönetim anlayışını sona erdirmek ve hiç kimseyi ötekileştirmeden yeni insanlara, yeni yüzlere partimizi nasıl açarız anlayışını sergilemek için adayım. Ülkemizde demokrasi ve barıştan, emekten, güçlülerin değil hukukun üstünlüğünden, eşitlik ve kardeşlikten yana politikaların oluşturulması adına çalışacağımı belirterek, bu onurlu görev için gönüllü olduğumu ifade etmek istiyorum. Seçildiğim takdirde, canla başla çalışacak, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni Yozgat'ta büyütmek ve eski günlerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacağım."

Atatürk'ün "En büyük eserim" dediği Türkiye Cumhuriyeti'nin bugün getirildiği noktanın ortada olduğunu kaydeden Nurdoğdu, "Cumhuriyet'in sürüklendiği bu tablodan yine Atatürk'ün "İkinci büyük eserim" dediği CHP ve demokrasi güçlerinin ortak mücadelesi ile çıkılacaktır. Gücümüzü birlikteliğimizden alacağız. Türkiye'nin CHP iktidarına ihtiyacı vardır ve bizim acil görevimiz de CHP'yi iktidar yapmaktır." ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim