• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Nordin Amrabat, Fatih Terime gönderme yaptı

Nordin Amrabat, Fatih Terime gönderme yaptı
Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Nordin Amrabat sarı-kırmızılı takımın Avusturya Kampı'nda basının karşısına çıktı, konu yabancı sınırından açılınca eski teknik direktör Fatih Terim'e gönderme yaptı.

Nordin Amrabat'ın açıklamaları şöyle:

"Galatasaray İtalyanları çok seviyor. Bizim hocalarımıza baktığımızda çok büyük hocalar. Mancini de, Prandelli de... Neler başardıklarına baktığımızda ikisi de kariyerli hocalar. 3-5 gün çalıştık ve taktik olarak çok üst düzeyde olduğunu gördüm. İnşallah maçlarda da bunu göstereceğiz.

Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılmak istemiyordum ve bunu da söyledim. Ama Hajrovic'i getirdiler ve takıma girmek zorlaştı. Başkan benden ayrılmamı istediğinde ben de kulüp için gittim. Ama ben Galatasaray'ı daha çok seviyorum. Başkan da zaten bana sen iyi oyna, orada kendini göster geri dön dedi. Hajrovic'in durumu ile ilgili konuşmak zor, tam olarak bilmiyorum. Güzel bir şey değil tabii, o geldiğinde ben kalmak istiyordum, gitmek zorunda kaldım. Malaga'da da iyi iş çıkardım. Her maçta oynamak benim için iyiydi. Güzel bir deneyim oldu. Tam olarak bana adil davranmadıklarını düşünmüyorum. başkana güvendim. O bana kendini göster, burada kal dedi. Şimdi bana kaldı burada kalıp, kalmamak.

Prandelli bana şans verir mi bilmiyorum, ama herkes gibi kendimi göstermek istiyorum. İnşallah onun güvenini kazanıp her maç oynarım. Yabancı sınırlaması belki Türk oyuncular için iyi, ancak bizim gibi yabancıları zorluyor. Biz Türkiye'de oynamak istiyoruz, ama bizim için çok zor bu. Futbolcular oynamak istiyor ancak kulüp onları kullanamıyor. Kulüpler için de zarar bu. Aynı zamanda rekabeti de arttırmayı sağlıyor. Bunu belki Fatih Terim'e sormalısınız o da çok biliyor bunları. Kendisi şu anda Milli Takım'da. O benden daha iyi bilir bunları.

Ben 3 yıldır buradayım, umarım 5 yıl daha kalırım. Belki Türk hanımlarla da evlenirim, Türk olurum. 5 yıl sonra Türk vatandaşlığını düşünebilirim. Birkaç kulüp oldu beni isteyen, ancak ben Galatasaray'da kalmak istedim. Kiralık isteyenler de oldu. Ancak ben burada daha işimi bitirmedim. Benim bonservisime bakıyorsunuz ama kazandığım paraya da bakın. Genelde önerdikleri kontrat daha yüksekti. Ben daha az parayı aldım Galatasaray'a gelebilmek için bonservisten ötürü. Burada olmak benim için büyük keyif.

19 kere şampiyon olduk ve 20 yapmak çok önemli. 4. yıldızı takmak bizlere düşüyor. Bunun için çok çalışacağız. Bütün dünyaya Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyüğü olduğunu gösterebiliriz."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim