• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Niksar’da Emniyet Müdürlüğü Personeli Yemekte Bir Araya Geldi

Niksar’da Emniyet Müdürlüğü Personeli Yemekte Bir Araya Geldi
Tokat'ın Niksar ilçesinde 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle Belediye tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile ailelerine, şehit ve gazi aileleri...

Tokat'ın Niksar ilçesinde 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle Belediye tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile ailelerine, şehit ve gazi aileleri yemek verildi.

Programda konuşma yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan "Kimse bizim birlik ve beraberliğimizi bozamaz" dedi.

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası lokalinde düzenlenen programa Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya ile eşi, Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu ile eşi, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Akyol ve eşi, İçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Tahsin Çimen ve eşi ile teşkilat mensupları, şehit ve gazi aileleri katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Zeki Akyol geceye katılan herkese teşekkür ederek, geceyi tertipleyen Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürü Zeki Akyol, vatan uğruna şehit düşen tüm güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet dileyerek, bıraktıkları emanete sonsuza kadar sahip çıkacaklarını da söyledi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan gecede yaptığı konuşmada, "Bu yıl polis teşkilatımızın 171. yılını kutluyoruz. Allah sağlık ve sıhhat içerisinde daha nice yıllar geçirmemizi bizlere nasip eylesin. Ben de bir polis çocuğuyum. Benim babam 20 yıl polislik hizmetinde bulundu. 20 yıl boyunca ben Ankara'da polis çocuğu olarak büyüdüm. 10 Nisan bu yüzden benim için çok şey ifade eder. 10 Nisan kutlamalarından bir hafta önce beni anlamlı bir heyecan sarardı. Bizler bu anlamlı duygu ile bu günlere geldik. Çoğu zaman babamı göremezdim. Sürekli görevde olduğundan 15 gün görmediğim bile olurdu. Polislik mesleği çok kutsal bir meslektir. Sizlerde bu uğurda yeri geldiğinde ailelerinizden ayrı kalıyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu günde doğuda vatanın birliği ve dirliği için canını veren tüm şehirlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Küresel güçlerin kurduğu bu oyun en kısa sürede bozulacak. Kimse bizim birlik ve beraberliğimizi bozamaz. Tüm güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya ise yaptığı konuşmada, her zaman görevi başında bu vatanı müdafaa eden tüm güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Niksar İlçe Emniyet Müdürlüğü personelince hazırlanan sunum izlendi.

Yemekli program yapılan duaların ardından sona erdi.

Niksar’da Emniyet Müdürlüğü Personeli Yemekte Bir Araya Geldi

Niksar’da Emniyet Müdürlüğü Personeli Yemekte Bir Araya Geldi

Niksar’da Emniyet Müdürlüğü Personeli Yemekte Bir Araya Geldi

Niksar’da Emniyet Müdürlüğü Personeli Yemekte Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim