• BIST 9881.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

’Nice Yaşlara’ Kampanyasına Ünlülerden Destek Devam Ediyor

’Nice Yaşlara’ Kampanyasına Ünlülerden Destek Devam Ediyor
Türk Toraks Derneği'nin akciğer hastalıklarına dikkat çekmek için, "Her sene yaş gününüzde nefesinizi ölçtüğünüzü biliyor muydunuz? Yaş günleri...

Türk Toraks Derneği'nin akciğer hastalıklarına dikkat çekmek için, "Her sene yaş gününüzde nefesinizi ölçtüğünüzü biliyor muydunuz? Yaş günleri fırsattır" sloganıyla başlattığı "Nice Yaşlara" sosyal sorumluluk kampanyasına ünlüler destek vermeye devam ediyor. "Nice Yaşlara" kampanyasına Ertuğrul Özkök, Ferhat Göçer ve Yonca Lodi'nin ardından söz yazarı Zeynep Talu da destek verdi.

Türk Toraks Derneği'nin akciğer hastalıklarına dikkat çekmek için, "Her sene yaş gününüzde nefesinizi ölçtüğünüzü biliyor muydunuz? Yaş günleri fırsattır" sloganıyla başlattığı "Nice Yaşlara" sosyal sorumluluk kampanyasına Zeynep Talu da destek verdi. Ünlü söz yazarı Talu, "Türk Toraks Derneği'nin "Nice Yaşlara" kampanyasını ben de destekliyorum. Siz de çektiğiniz videoyu #nefesinitestet hashtag'i ile sosyal medyada paylaşın. Türk Toraks Derneği Nice Yaşlara kampanyasına bir destek de siz verin" dedi.

Talu ayrıca, mumları söndürebildiğini belirterek sanatçı Soner Olgun'u da pastadaki mumları söndürmeye davet etti.

Türk Toraks Derneği'nden yapılan açıklamada, "Nice yaşlara kampanyası hızla büyüyor, şimdi sıra halkımızda. Siz de yaş günü pastanızdaki mumları söndürmeyi deneyin, kampanyamıza destek verin. 40 santimetre uzaklıktan 30 adet mumu söndürmeyi deneyin ve sonuç ne olursa olsun bu anın görüntüsünü video olarak kaydedip #nefesinitestet hashtag'i ile paylaşın. En iyi paylaşım sahibi 1. kişi eşi ile birlikte 3 gece 4 gün Paris'te, 2. ve 3. kişi de eşleri ile birlikte 6-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Sueno Deluxe Otel Belek Antalya'da misafirimiz olacak. Hak sahibi olacak 3 çiftin ulaşım dahil tüm masrafları derneğimiz tarafından karşılanacak. Çektiğiniz videoları toraks@toraks.org.tr adresinden de bize ulaştırılabilirsiniz. Çekilişe katılmak için video gönderim son tarihi ise 18 Mart 2016. Unutmayın, eğer mumları söndüremiyorsanız, mutlaka bir göğüs hastalıkları doktoruna gitmeniz gerekiyor" denildi.

’Nice Yaşlara’ Kampanyasına Ünlülerden Destek Devam Ediyor

’Nice Yaşlara’ Kampanyasına Ünlülerden Destek Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim