• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Nezaket Emine Atasoy, Fas Krallığı Hükumeti Dışişleri Bakanıyla Görüştü

Nezaket Emine Atasoy, Fas Krallığı Hükumeti Dışişleri Bakanıyla Görüştü
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy; Türkiye Cumhuriyeti ile Fas Krallığı arasındaki ekonomik...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy; Türkiye Cumhuriyeti ile Fas Krallığı arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Fas Krallığı Devleti'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ilk olarak Fas Krallığı Hükumeti Dış İşleri ve İşbirliği Bakanı Mbarka Bouaida tarafından kabul edildi. Nezaket Emine Atasoy; Fas Krallığı Hükumeti Dış İşleri Bakanlığı'nda Fas Devletinde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti getirdi. Nezaket Emine Atasoy, "Biz Türkiye iş dünyası olarak Türkiye Cumhuriyeti ile Fas Krallığı arasındaki ekonomik ticari kültürel ilişkilere çok önem veriyoruz. Her iki ülke dost ve kardeş ülkelerdir" dedi.

Nezaket Emine Atasoy ziyarette Konfederasyonun ulusal ve uluslararası çalışmalarıyla ilgili Bakan Mbarka Bouaida'ya bilgi verdi. Fas Krallığı Hükumeti Dış İşleri ve İşbirliği Bakanı Mbarka Bouaida Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'u kabulünde Fas Halkı ve Türk Halkı'nın yüzyıllara dayanan ilişkilerine dikkat çekti.

Bouaida, "Her iki ülke kültür bakımından birbirlerine çok benzemektedir. İnanıyorum ki Türk Halkı ile Fas Halkı'nın kardeşliği ve dostluğu ömür boyu devam edecektir" diye konuştu.

Bouaida; Konfederasyonun özellikle Ortadoğu ve Dünya barışına katkı sağlayan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Bouaida, "Fas Krallığı Devletine yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve iş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'un Fas Krallığı ziyaretleri devam ediyor.

Nezaket Emine Atasoy, Fas Krallığı Hükumeti Dışişleri Bakanıyla Görüştü

Nezaket Emine Atasoy, Fas Krallığı Hükumeti Dışişleri Bakanıyla Görüştü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim