• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Nevşehir’de Hırsızlar Yakayı Ele Verdi

Nevşehir’de Hırsızlar Yakayı Ele Verdi
Ürgüp'te çeşitli zamanlarda ev ve mekanlardan hırsızlık yaptığı iddia edilen D.T. (41) ve A.K. (30), çaldıkları ziynet eşyalarını kuyumcuya satmak...

Ürgüp'te çeşitli zamanlarda ev ve mekanlardan hırsızlık yaptığı iddia edilen D.T. (41) ve A.K. (30), çaldıkları ziynet eşyalarını kuyumcuya satmak isterken yakalandı. Olayla ilgisi bulunan iki diğer şüpheli M.K.Ü. ve A.K. de soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz hafta Ürgüp'te meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili geniş çaplı takip başlattı. Asayiş biriminden oluşturulan özel ekip bir evden çalınan inci kolyeye ait bronşun fotoğrafını hırsızların kuyumcuya satma ihtimalini göz önünde bulundurarak kuyumculara gönderdi. Alınan bilgiye göre hırsızların, Ürgüp'ten çaldıkları ürünlerin bir kısmını Nevşehir'de faaliyet gösteren kuyumculara sattı. Kalan bir kısmını da satmak için farklı bir kuyumcuya gittikleri esnada kuyumcu, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğünden dağıtılan fotoğraftaki bronşu fark ederek durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri ihbar yapılan kuyumcuya gelerek çalıntı malları satmak isteyen D.T. ve A.K.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan D.T. ve A.K., Nevşehir'de yapılan işlemlerin ardından Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Ürgüp Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri şahıslara ait araç, ev ve mekanlarda yaptıkları aramalarda çok sayıda ziynet eşyası, elektronik aletler, kesici ve delici aletler, 2 adet tabanca, uyuşturucu madde ve çeşitli suç aletleri ele geçirdi.

Şahısların, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinde olayla ilgisi olduğunu belirttikleri M.K.Ü. ve A.K. de gözaltına aldı. Şahıslar, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından hırsızlık suçundan savcı karşısına çıkarıldı. A.K. ve A.K. savcılık tarafından serbest bırakılırken, D.T. ve M.K.Ü. tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

D.T. ve M.K.Ü. çıkarıldıkları mahkemece hırsızlık suçundan tutuklanarak, Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Nevşehir’de Hırsızlar Yakayı Ele Verdi

Nevşehir’de Hırsızlar Yakayı Ele Verdi

Nevşehir’de Hırsızlar Yakayı Ele Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim