• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Nene Hatun Çocuk Yuvası’nda Renkli Etkinlik

Nene Hatun Çocuk Yuvası’nda Renkli Etkinlik
Nenehatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda bulunan 5 çocuk için doğum günü partisi düzenlendi.

Nenehatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda bulunan 5 çocuk için doğum günü partisi düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu doğum günü partisinde, çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

Nenehatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Müdürlüğü'nde yapılan doğum günü etkinliğine Aile ve Sosyal Politikalar il Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş, Nenehatun Kız Yetiştirme Müdürü Zalkif Binici , Müdür Yardımcısı Gül Genç, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayhan Akbulut, öğretmenler ve öğrencilerinin katıldı.

Etkinliğe katılan çocuklar neşeli dakikalar geçirirken, kesilen doğum günü pastasının mutluluğunu davetlilerle paylaştılar. Ekinlikte ayrıca Cumhuriyet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ve Nenehatun Çocuk yuvasında kalan çocuklar drama, şarkı, ve görsel şovlar yaptılar.

Nene Hatun Çocuk Yuvasında kalan çocuklar kendilerine sevinçli ve mutlu gün yaşatan yöneticilere teşekkür ettiler.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı İlbaş, çocuk yuvalarında yapılan etkinlikleri önemsediklerini belirterek, amaçlarının çocukları ev ortamını aratmayacak şekilde yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Çocukların sosyalleşmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirten İlbaş "Bu ay doğan çocuklarımızın doğum günleri kutladık. Çocuklarımız hayata başlangıcın ilk yıllarındalar. Bugünlerde, bu aylarda, bu yıllarda, kendilerini ne kadar iyi yetiştirebilirlerse, okumaya ve derslere ne kadar önem verirlerse, gelecekteki hayata hazırlanmaları, daha iyi bir yaşam sürmeleri de kolaylaşacak Çocuklarımızın, doğum günlerini kutluyorum." dedi.

Nene Hatun Çocuk Yuvası’nda Renkli Etkinlik

Nene Hatun Çocuk Yuvası’nda Renkli Etkinlik

Nene Hatun Çocuk Yuvası’nda Renkli Etkinlik

Nene Hatun Çocuk Yuvası’nda Renkli Etkinlik

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim