• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Nejat İşler'in son durumu nasıl

Bodrum'da tedavi gören oyuncu Nejat İşler, İstanbul'a sevkedildi. Nejat İşler'in durumu hakkında ne diyor? Nejat İşler'in hastalığı nedir?

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

Ünlü oyuncu Nejat İşler, geçen cuma gecesi rahatsızlanınca Bodrum'da yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Solunum cihazına bağlı olarak tedavisi sürdürülen İşler'in İstanbul'a sevkine karar verildi. Ünlü oyuncu, sabah saatlerinde ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildi. İşler'i taşıyan ambulans uçak, saat 09.30 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Ambulansa alınan ünlü oyuncu, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne getirildiGazetecileri atlatmak için iki ambulans aynı anda hastaneye geldi. Ambulanslardan biri acil kapısına yönelirken, bu sırada İşler'in içinde bulunduğu diğer ambulans ise otoparkın içine girdi. İşler, otoparkta ambulanstan indirilerek hastaneye alındı. Ünlü oyuncunun tedavisine Maslak Acıbadem Hastanesi'nde devam edilecek.

NEJAT İŞLER'İN İSTANBUL'A SEVKİNİ AİLESİ İSTEDİ

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy; Nejat İşler’in transferi İstanbul’da yaşayan ailesinin isteği üzerine gündeme gelmiş ancak hastalığının kritik bir evrede olması ve hayati riskinin yüksekliği nedeni ile transferin olumsuz sonuçlara yol açabileceği göz önüne alınarak bugüne kadar yapılmamıştır. Sanatçının yoğun bakım ünitesinde 5 günlük tedavinin sonucunda klinik ve laboratuvar belirtilerinde yaşanan olumlu gelişmeler, bugün itibarı ile transferi mümkün kılmıştır.” dedi.

NEJAT İŞLER'E ZİYARETÇİ AKINI

Sanatçı Nejat İşler'in tedavi süreciyle ilgili Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, şu bilgileri verdi: "Hastamız Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili sabah saatlerinde kamuoyuyla paylaştığımız; ‘yoğun bakım tedavisinin sürdüğü ve yoğun bakım servisindeki kritik sürecin devam ettiği'bilgisini tekrarlamak istiyoruz. Yine aynı açıklamada, uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilerine ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladığını söylediğimiz Nejat İşler'in, bu durumunda bir değişiklik olmadığını belirtiyoruz.” Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili medyaya ve sosyal medyaya yansıyan bazı haberlere dikkat çeken Dr. Aydın Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumu ile ilgili bilgilerin yeraldığı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederek, "Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatçımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

'DİK DUR EĞİLME ASİ TAYFA SENİNLE'

Nejat İşler'in için bugün akşam saatlerinde Bodrumspor taraftarlar 60 kişilik gurup ile ellerinde bayraklar ve çiçeklerle hastane önüne geldi. Otobüslerle gelen Bodrumsporlu taraftarlar ellerinde 'Dik Dur Eğilme Asi Tayfa Seninle' yazılı üzerinde Nejat İşler'in fotoğrafı olan pankartı hastanenin bayrak direklerine astı. Ardından çiçekler ve Bodrumspor atkısı ile hastane içerisine giren Doğan Yıldırım ve Tamer Yaman Nejat İşler'in yakınlarına çiçek ve atkı vererek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yıldırım açıklamada 'Nejat İşler sadece Bodrumla yaşamayıp Bodrumluların dertlerini, sıkıntılarını sevinçlerini paylaşan halkın içinde halk için olan bir sanatçıydı, onun gibi bir sanatçıya çok ihtiyacımız olduğu günlerden geçiyoruz tüm dualarımız Nejat abi ile birlikte' dedi. Taraftarlar hastaneden ayrılışlarında 'Dik dur eğilme asi tayfa seninle', 'Diren Nejat' sloganları atarak ayrıldılar.

VİRÜS VÜCUDA HAKİM OLMUŞ

Nejat İşler'in oyuncu arkadaşı Dost Elver, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine çok telefon geldiğini belirterek ""Sevenlerine yardımcı olmak adına burada en doğru bilgiyi biz alıyoruz. Sevenlerine şunu söylüyorum: İnternette yazan her şeye inanmasınlar, abartılı şeyler de yazılıyor. Gece itibarıyla kan değerleri normale yaklaştı. İyiye doğru bir gidişat var" diye konuştu. Bugün güzel bir haber almayı beklediklerini dile getiren Elver, "Bugün inşallah daha güzel haberler alacağız. İstanbul'a gitmesi riskli bir durum. Taşınması sıkıntı olur. O yüzden tedavisine burada devam edilmesine karar verildi" ifadesini kullandı. Nejat İşler'in grip virüsü ile karşı karşıya olduğunu anlatan Elver, şöyle konuştu: "Bu, İstanbul'da olan bir grip virüsü. Virüsle ilgili bir rahatsızlıktır, başka bir rahatsızlık değil. Virüs vücuda hakim olmuş, onun tedavisi yapılıyor. Karaciğer, siroz ile bir alakası yok. Uyku hali devam ediyor ama tedavinin yöntemi buymuş. Berrak Tüzünataç dün buradaydı. İşler'i sadece ailesi görebiliyor. Organları reaksiyon gösteriyor. Gayet iyi bakılıyor, bugün daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Sevenleri de mutlu olsun." Yönetmen Murat Şeker ise İşler'e uygulanan tedavinin ardından vücudunun iyi tepki gösterdiğini kaydederek, "Tedaviye vücudunun verdiği tepki pozitif yönde, o yüzden bekliyoruz. Ben kendisini göremedim. Doktorların verdiği son bilgi budur. Herkesten rica ediyorum, dualarını esirgemesin. Annesi, babası, herkes burada. Başka bir hastaneye sevki konusunda bir bilgi yok"

"BİLİNCİ YERİNDE DEĞİL HAYATİ TEHLİKESİ VAR"

Acil Serviste yapılan muayene ve tetkikler sonucunda yoğun bakım servisine alınarak tedavisine devam edilen 42 yaşındaki Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili, Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

“Nejat İşler, 17 Ocak 2014 tarihinde, gece 00.15 civarında hastanemizin acil servisine başvurdu. Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptandı. Septik şok çoklu organ yetmezliği ile birlikte seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur. Bu tanı sonucunda tedavisi, yoğun bakım ünitesinde devam ettirilmektedir. Hastamızda gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiştir.

Aynı zamanda böbrekler, kalp ve kan hücrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan etkilendiği tespit edilmiştir.Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan hastamızın tedavisi halen yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir. Hastamız; göğüs hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji ve kardiyoloji uzmanları tarafından takip edilmektedir.” dedi.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim