• BIST 9783.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Nazilli Ticaret Odası, Üyelerini Onurlandırdı

Nazilli Ticaret Odası, Üyelerini Onurlandırdı
Nazilli Ticaret Odası (NTO) 2015 yılı sonu itibariyle vergi rekortmeni ve ihracatçı üyelerini ödüllendirirken, girişimcilik kursu alan 195 kursiyerine de...

Nazilli Ticaret Odası (NTO) 2015 yılı sonu itibariyle vergi rekortmeni ve ihracatçı üyelerini ödüllendirirken, girişimcilik kursu alan 195 kursiyerine de sertifika verdi.

Sanayi Sitesi Kooperatifi Sosyal Tesislerde düzenlenen etkinlikte Nazilli Ticaret Odası Üyesi ilk 100'e giren vergi rekortmenleri ile birlikte ihracatçı işadamlarına plaket verilerek teşekkür edildi. Etkinliğe, MHP Aydın milletvekili Deniz Depboylu, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ekrem Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Turan Yenipazar Kaymakamı Nursel Karahan, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Nazilli İ.İ.B.F. Dekanı Prof. Dr. Etem Karakaya, KOSGEB İl Müdürü Sadık Ceyhan, Bilim Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü Mustafa Görgülü, Nazilli protokol üyeleri, işadamları ve girişimci kursiyerler ile birlikte 750'ye yakın davetli katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, "Yatırımcılarımızın derdi; üretim yapmak, ürettiğini satmak, sattığını tahsil etmek, krizlere direnmek, istihdam sorununu çözmek ve yoğun bürokrasi ile mücadele etmenin yanı sıra düzenli olarak vergisini ödemektir. Burada gerçekleştirdiğimiz bu törenle odamız üyesi işadamlarımızın her zaman yanlarında olduğunu göstermek ve onları onurlandırtmaktır. Bugün üç ayrı törenimiz yapılacak. Bunlardan birincisi, vergi rekortmenleri listesinde yer alan odamızın üyeleri, gururumuz işletmelerimize plaket takdimi, ikincisi yine odamıza üye olan ve ihracat yaparak bölgemize, ülkemize ve milletimize katkı sağlayan üyelerimize plaket takdimi yapmak, üçüncü olarak da İŞKUR müdürlüğü ile düzenlediğimiz girişimcilik kurslarımızdan mezun olan girişimcilerimize sertifikalarını sunmaktır" dedi.

Gecenin sonunda girişimcilik kurslarına destekten dolayı Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feriştah Sönmez'e ve üniversite öğrencilerinden oluşan son iki yıl içerisinde hazırladıkları 40'dan fazla proje ile bir milyon TL'nin üzerinde hibe sağlayan 23 kişilik Nazilli Ticaret Odası Proje Ekibine teşekkür belgelerini Nazilli İİBF. Dekanı Prof. Dr. Etem Karakaya verdi. Plaket ve ödül töreninin ardından geçtiğimiz eylül ayında sona eren girişimcilik kurslarına katılan ve başarılı olan 195 kursiyere belgeleri verildi.

Nazilli Ticaret Odası, Üyelerini Onurlandırdı

Nazilli Ticaret Odası, Üyelerini Onurlandırdı

Nazilli Ticaret Odası, Üyelerini Onurlandırdı

Nazilli Ticaret Odası, Üyelerini Onurlandırdı

Nazilli Ticaret Odası, Üyelerini Onurlandırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim