• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 17 °C

Nazilli Meslek Yüksekokulu‘nun İdari Binası Törenle Açıldı

Nazilli Meslek Yüksekokulu‘nun İdari Binası Törenle Açıldı
Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Meslek Yüksekokulu'na yeni bir bina daha eklendi.

Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Meslek Yüksekokulu'na yeni bir bina daha eklendi. Sümer Kampusu içerisinde yer alan Nazilli Meslek Yüksekokuluna eski konservatuar binası yenilenerek İdari Bölüm olarak eklendi.

Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sümer Kampüsü alanı içerisinde yer alan eski Konservatuar binası çatısından zeminine ADÜ Rektörlüğü ve Nazilli Belediyesi İşbirliği ile tamamen elden geçirilerek yenilendi. Yenilenen bina geçtiğimiz günlerde Nazilli Meslek Yüksek Okulu'nun İdari Binası olarak hizmete girdi. Nazilli Belediyesi tarafından tamamen tadilatı yapılan binanın açılışı düzenlenen tören ile yapıldı ve törene Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, TCDD İzmir 3. Bölge Müdürü Murat Bakır, Dekan Prof. Dr. Etem Karakaya, Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Üniversite Öğretim Görevlileri, Meclis Üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Eski Konservatuar binasının Rektörlük ve Nazilli Belediyesi ortak işbirliği ile komple elden geçirilerek yenilendiğini belirten Meslek Yüksek Okulu Müdür Yar. Doç. Dr. Mustafa Özçağ, "Kampüs alanı içerisinde okulumuza ait olan İdari Bölümümüz bize küçük ve yetersiz geliyordu. Geçen yıllarda Konservatuar binası boşaltılmış atıl halde bırakılmıştı. Bu bina Rektörlüğümüz ve büyük bölümü Nazilli Belediyesi işbirliği ile çatısından zeminine kadar komple elden geçirilerek tadilatı yapıldı ve şu anda içerisinde toplantı salonu, Öğrenci işleri bürosu, yazı işleri idari bölümü ve öğretim görevlilerimize ait odalar ile gayet güzel temiz ve nezih bir İdari Bina yaratıldı. Biz bu yenilenen bina ile artık daha iyi şartlarda görevimiz yapmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2 bin 40 MYO öğrencimize de daha iyi eğitim hizmeti verebilmenin tabi ki de. Bu binanın bu hale getirilmesinde katkısı ve emeği çok büyük olan Nazilli Belediyesi ve Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Açılış kurdelesinin hep birlikte kesilmesinden sonra İdari Binanın hizmet odalarını gezen protokol Üyeleri daha sonra Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özçağ'ın odasında sohbet etti. Sohbet sırasında ADÜ ye bağlı fakülte dekanları ve MYO Müdürleri Nazilli Belediyesi kadar hiçbir ilçe belediyesinin Üniversiteye destek olmadığını bu konuda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın Üniversiteye sağladığı katkılardan dolayı takdir topladığını ifade ettiler. Rektör Bircan bu ortamda tekrar Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkürlerini sunarak Nazilli Belediyesi ile bundan sonraki süreçte de çalışmalarını koordineli olarak sürdüreceklerini belirtti.

Başkan Alıcık Nazilli'nin üniversite şehri olması için elinden gelen çabayı göstermeye devam edeceğini en büyük hayalinin de Nazilli'nin kurtuluşu için gerekli olan üniversitenin şu anki kampus alanını genişleterek ODTÜ'den sonra en büyük kampus alanı haline getirmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Nazilli Meslek Yüksekokulu‘nun İdari Binası Törenle Açıldı

Nazilli Meslek Yüksekokulu‘nun İdari Binası Törenle Açıldı

Nazilli Meslek Yüksekokulu‘nun İdari Binası Törenle Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim