• BIST 9878.43
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Nazender Yeni Yönetimi Alıcık’ı Ziyaret Etti

Nazender Yeni Yönetimi Alıcık’ı Ziyaret Etti
Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği NAZENDER yeni Başkanı Ahmet Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı...

Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği NAZENDER yeni Başkanı Ahmet Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği'nde (NAZENDER) geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçim sonucunda başkanlığa seçilen Ahmet Ünlü ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Tayfun Yazıcı, Ömer Elçin, Muhammet Gürkan ve Zübeyde Demir Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık yeni Başkan ve Yönetimine başarılar diledi. NAZENDER'i daha iyi noktalara getirmek için çalışacaklarını ifade eden yeni Başkan Ahmet Ünlü, "NAZENDER olarak amacımız engellilerin aslında engelli olmadığı bilincini, önce bizlerin, çevremizin ve toplumun kabullenmesi ve engelsiz bir dünyada sesimizin daha gür çıkmasını sağlamaktır. Derneğimizi geliştirmek ve aktifliğini sürekli kılmak amacıyla dernek başkanlığına aday oldum. Amacımız aktivitelerimizi artırmak ve derneğimizi Türkiye çapında standartlara ulaştırmaktır" dedi.

Engellilerin toplumun her kesimini yakından ilgilendirdiğini vurgulayan Alıcık, "Engelli olmak yalnızca engelli vatandaşları ve ailelerini değil toplumun tüm kesimini yakından ilgilendirir. Bu anlamada bizde engelli kardeşlerimizle hayatın her alanında birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Engelli kardeşlerimiz kendilerine değer verdiğimizi, her zaman yanlarında olduğumuzu bilsinler. Onların sıkıntılarına ortak olmaya çalışıyoruz. Engellilerin de tüm insanlar gibi yaşamda eşit hakları vardır" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği NAZENDER yeni Başkanı Ahmet Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a verdiği desteklerden dolayı plaket ve çiçek sundular.

Nazender Yeni Yönetimi Alıcık’ı Ziyaret Etti

Nazender Yeni Yönetimi Alıcık’ı Ziyaret Etti

Nazender Yeni Yönetimi Alıcık’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim