• BIST 9889.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

NATO Caddesi Vatandaşın Hizmetinde

NATO Caddesi Vatandaşın Hizmetinde
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmaralı vatandaşların yoğun olarak kullandığı Nato Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmaralı vatandaşların yoğun olarak kullandığı Nato Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Ambulansların da sık kullandığı yolun hizmete girmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, Nato Caddesi'nin hayırlı olmasını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımları ile vatandaşın rahatını ve güvenliğini arttırmayı sürdürüyor. Yıllardır Gölmarmaralı vatandaşların sorun yaşadığı Nato Caddesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanarak vatandaşların hizmetine açıldı. Gölmarmara Koordinasyon Şube Müdürü Mücahit Tunay da asfaltlama çalışmaları süresince Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte çalışmaları yakından takip ederek ilçelerine böyle bir hizmeti kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Ambulansların da sık kullandığı yolun, sıcak asfalt çalışması sonrası hizmete girmesinden mutluluk duyduğunu belirten vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ettiler.

Manisa il genelinde 2016 yılı içerisinde 2 bin 500 kilometre asfaltlama çalışması gerçekleştireceklerini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Manisalı vatandaşlarımızın hak ettiği standartlardaki yollara kavuşması amacıyla en ücra mahallemize kadar hizmet götürüyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, 17 ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızın rahat ve güvenli ulaşım sağlaması için yol çalışmalarımızın en kısa zamanda yapılması talimatını verdi. Gölmarmara ilçemizdeki Nato Caddesi'nde olduğu gibi sorumluluğumuzdaki tüm yollarda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Nato Caddesi'nde de sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. İvedi olarak yol çizgilerini ve bordürlerini de yapacağız" dedi.

NATO Caddesi Vatandaşın Hizmetinde

NATO Caddesi Vatandaşın Hizmetinde

NATO Caddesi Vatandaşın Hizmetinde

NATO Caddesi Vatandaşın Hizmetinde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim