• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Nasreddinkazani.com’a İş Dünyasından Büyük İlgi

Nasreddinkazani.com’a İş Dünyasından Büyük İlgi
Hedef kitlesini oluşturan makine ve kalıp sektörünün öne çıktığı fuarlarda tanıtım çalışmalarını yoğunlaştıran nasreddinkazani.com internet...

Hedef kitlesini oluşturan makine ve kalıp sektörünün öne çıktığı fuarlarda tanıtım çalışmalarını yoğunlaştıran nasreddinkazani.com internet sitesi, işadamı kuruluşlarından da tanıtım için toplantı daveti alıyor.

Sirkülasyonu az olmasına rağmen piyasada halen talep gören elektronik eşyaların tedarikinde alıcı ile satıcıyı buluşturan nasreddinkazani.com, hedef kitlesine yönelik tanıtım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Geliştirdiği konseptle e-ticarete getirdiği farklı yaklaşımla dikkat çeken nasreddinkazani.com, kalıp ve makine sektörünün vitrine çıktığı fuarlarda yaptığı tanıtım çalışmalarıyla da ilgi çekiyor. nasreddinkazani.com'un kurucusu Bursalı işadamı Ertuğrul Çelik, atıl durumdaki ürünlerini çöpe atmak zorunda kalan üreticilerle (satıcılarla) piyasada fazla göz önünde olmaması nedeniyle ihtiyacı olan ürünleri temin etmekte zorlanan ve yüksek fiyat ödemek zorunda kalan alıcıları buluşturduklarını söyledi. Kısa sürede büyük ilgi gördüklerini belirten Çelik, konsept olarak satışa sundukları ürün yelpazesinin makine ve kalıp sektörünü yakından ilgilendirdiğini, hedef kitlelerine doğrudan erişim amacıyla da tanıtım çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade etti.

Söz konusu sektörlerdeki firmaların buluşma alanı fuarlarda stant açarak tanıtım yaptıklarını kaydeden firma sahibi Ertuğrul Çelik, "Birbirlerine çok uzak olan satıcı ve alıcıyı kurduğumuz internet sitesi sayesinde bir araya getiriyoruz. Makine ve kalıp sektöründeki firmaları tanımak ve kendimizi tanıtmak için yurtiçi ve yurtdışı fuarları bizim için iyi bir fırsat. Fuarlardaki tanıtımla satıcı konumundaki müşteri sayısı ve ürün çeşitliliğini artırma imkânı buluyoruz. Böylece alıcılar ise üretimden kalkmış olmasına rağmen hala ihtiyaç duyduğu her türlü ürünü sitemiz aracılığı ile bulabiliyor" dedi.

Çelik, nasreddinkazani.com'un inovatif bir proje olması nedeniyle iş dünyasından da büyük ilgi gördüğünü söyledi. Farklı bir iş fikri taşıdığı için projenin merak edildiğini vurgulayan Çelik, "Projeyi anlatmamız için bazı işadamı derneklerinde toplantı davetleri aldık. Bu toplantılarda iş dünyasıyla buluşarak projemizi anlatacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim