• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli’nin Yıkılışı Türk Milletinin Kurtuluşu Olacak”

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli’nin Yıkılışı Türk Milletinin Kurtuluşu Olacak”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bayram ve zafer çok yakın. Bahçeli etrafında tek bir delege kalmayacak. Bahçeli'nin yıkılışı...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bayram ve zafer çok yakın. Bahçeli etrafında tek bir delege kalmayacak. Bahçeli'nin yıkılışı Türk milletinin kurtuluşu olacak" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirdi. Yılmaz, "Bayram ve zafer çok yakın. Bahçeli etrafında tek bir delege kalmayacak. Bahçeli'nin yıkılışı Türk milletinin kurtuluşu olacak. Bahçeli'nin Kongre kararını mahkemeye bırakması, illeri ve bazı ilçeleri feshetmesi kendisini bunca yıl koltuğa yapıştıran metotlarla kendi yıkımını hazırlamasıdır. Her attığı adımın artık delege ve taban tarafından nasıl nefretle karşılandığı görülmelidir. Koltuğunu korumak için dahi doğru politika geliştirmeyi beceremeyen bir gurup sefil adamın ülke yönetmeye talip olması da son derece acı ve hüzün vericidir" dedi.

"BEN BAHÇELİ'NİN TÜRKLERİ İŞGAL ETTİĞİNİ YILLARCA BAĞIRDIM DURDUM"

Ahmet Reyiz Yılmaz, "Devlet Bahçeli MHP üzerinde bir oyun bir proje ve sinsi bir politikanın eseridir. Yıllarca milliyetçilerin iktidarını engelleyen bu şahıslar kara bulut gibi bu milletin üstüne çökmüşlerdir. Şimdi kurtuluş zaferleri sevinç çığlıkları atılacak zaman gelmektedir. Kendisine yıkılacağını hak ettiği şekilde uğurlanacağını bu milletin Bahçeli'nin düşündüğü kadar da saf olmadığını kendisi görecektir" diye konuştu.

"MHP DELEGESİ TÜRK MİLLETİNİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK"

"MHP delegesi milletimizin kaderini değiştirmek için tarihi bir göreve talip olmuştur" diyen Yılmaz, "Bugün delege olan arkadaşlardan bazıları geçmiş dönemleri lütfen incelesinler. Bahçeli yanında olmak delege olarak kalmayı ya da bir başka üst göreve gelmeyi getiren bir şey değildir. Aksine Bahçeli her zaman kendi yanın da olanların da hem delegeliğini düşürmüş hem de ihraç yöntemini bu şahıslara karşı da kullanarak daha bağımlı bir yapı için yenilemeler yapmıştır. Bu nedenle Delege özgür iradesi ile yapacağı değişimle kendi istikbalini de milletimizin istikbalini de daha doğru bir yere taşıyacaktır" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim