• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli Uzlaşmazsa Orada Kalamaz”

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli Uzlaşmazsa Orada Kalamaz”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, " Bahçeli uzlaşmazsa orada kalamaz. Tek çaresi kendisine saygı duyan bir isimle uzlaşmaktır....

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, " Bahçeli uzlaşmazsa orada kalamaz. Tek çaresi kendisine saygı duyan bir isimle uzlaşmaktır. Uzlaşma yolu ile yönetimi paylaşabilir" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yönetimi paylaşması gerektiğini savunarak" Bahçeli uzlaşmazsa orada kalamaz. Devlet Bahçeli Malkoçoğlu gibi önüne geleni ihraç ederek orada duracağını zannediyor. Tek çaresi kendisine saygı duyan bir isimle uzlaşmaktır. Uzlaşma yolu ile yönetimi paylaşabilir. Bu, Bahçeli için şu an itibari ile ortada olan en ideal çözümdür. Bahçeli yeni haftada bütün kararlarını vermek zorunda. Devlet Bahçeli gelecek hafta içinde kiminle kongrede yarışacağının, kiminle uzlaşması gerektiğinin kararını vermek zorunda. Aksi takdirde bu delege de bu taban da onu orada oturtmaz. Ama ben önüme geleni ihraç ederim böylece koltuğu kimseye vermem diye düşünüyorsa bu hesabın tutmayacağını görmelidir" dedi.

"BAHÇELİ YA UZLAŞACAK YA DA EMEKLİ OLACAK"

"Bahçeli için açık tek kapı uzlaşmadır" diyen Yılmaz, "Uzlaşma Bahçeli'ye hiçbir şey kaybettirmez boşuna bu stresi yaşıyor. Etrafında hiçbir işe yaramayan toplumda zerre-i miskal karşılığı olmayan bir sürü gereksiz adam var. Bunları daha kaliteli ve toplum tarafından kabul görecek insanlarla değiştirmesi kendi lehine olacaktır. Aksi takdir de öyle ya da böyle MHP Bahçeli için tarih olacaktır. Muhalefet Bahçeli'ye karşı yapılıyor MHP kalkan yapılmak isteniyor Bahçeli kendisine yapılan muhalefeti sanki MHP tüzel kişiliğine karşı bir muhalefetmiş gibi bir algı oluşturuyor. Halbuki , Bahçeli ,MHP içinde bir üye ve seçilmiş bir Genel Başkandır. Her türlü eleştiriye açık olmalı. Kendisi gelip geçicidir. Gelmesi ve geçmesi biraz zor oluyor ama nihayetin de hepimiz birer faniyiz. Kalıcı olan ise üstün fikirler ve kurumsal yapılardır. Kendisine bir eski dost olarak uzlaşma yolunu aramasını tavsiye ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim