• BIST 10169.45
  • Altın 2402.551
  • Dolar 32.2602
  • Euro 34.7247
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 24 °C

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli Bir Projedir”

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli Bir Projedir”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Devlet Bahçeli'nin bir proje olduğunu belirterek, Türk halkına kurulmuş bir tuzak olduğunu...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Devlet Bahçeli'nin bir proje olduğunu belirterek, Türk halkına kurulmuş bir tuzak olduğunu söyledi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz, yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Bahçeli bir projedir. Türk halkına kurulmuş bir tuzaktır. Bu tuzak ve oyunu bozacak olan ancak milliyetçi iradedir. Bahçeli'ye destek oldukça bu oyun bozulmayacaktır. Türk milletinin neredeyse son 20 yılında iktidar olma hakkı milliyetçi iradenin hakkı iken bu iradenin başına bir şekilde geçen ve getirilen sonrasında ise her türlü hilekar yolu deneyerek orada kalmayı başaran ama milletimiz adına zerre-i miskal hayırlı bir işi olmayan Bahçeli, son 20 yılda siyaseti dizayn etmiştir" dedi.

"DIŞARIDA KALARAK SİYASETE AYAR VERMEYİ BECERDİ"

Yılmaz, "Bahçeli bu 20 yıl içinde millet milliyetçi iradeye yaklaşmak istedikçe her seferinde milleti bu iradeden uzaklaştırmak için gerekli hamleleri yapmış ve sonrasında AK Parti iktidarını ve HDP siyasi hareketinin gelişimine imkan verecek iktidar düzenini hep sağlamıştır. Yaptığı ve attığı her adım milletimiz tarafından ilerleyen zamanlarda daha net sorgulanacak olan Bahçeli, siyasetten hedeflediği her adımı gerçekleştirmiştir" diye konuştu.

"2009 MHP KONGRESİNDE ONU YIKMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM AMA KAZANAN TUZAK VE HİLE OLDU"

"Bugün yaşananları 2009 MHP Kongresi öncesinde medya yolu ile milliyetçi tabana hep anlattım" diyen yılmaz, "Onları yıllarca bu dehşet şahsiyet konusunda hep uyardım ama her seferinde bugün olduğu gibi Bahçeli, yalan ve iftira siyaseti ile milliyetçi iradeyi kontrol altında tutmayı başarmış oldu. Fakat bu kez hayatın doğal seyrinde bu yapının milletimiz tarafından tasfiye edildiğini görmekteyiz" ifadesini kullandı.

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli Bir Projedir”

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli Bir Projedir”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim