• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Mustafa Güler: Kütahya Siyasi Anlamda Güçlü Bir Yapıya Sahip

Mustafa Güler: Kütahya Siyasi Anlamda Güçlü Bir Yapıya Sahip
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 1 Kasım Genel Seçimleri'nden sonra ortaya çıkan tablonun Türkiye'yi 2023 ve 2071 hedeflerine hızla taşıyacak...

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 1 Kasım Genel Seçimleri'nden sonra ortaya çıkan tablonun Türkiye'yi 2023 ve 2071 hedeflerine hızla taşıyacak bir sonuçla geride bırakıldığını söyleyerek bu tablodan Kütahya'nın da nasibini aldığını kaydetti.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, 4-0 yapan Kütahya'nın AK Parti hükümeti tarafından ödüllendirildiğini, Milletvekilleri İshak Gazel ile Vural Kavuncu'ya verilen kırmızı plakaların siyasi otorite içerisinde ki karar aşamalarında çok kıymetli olduğunu ifade etti. Başkan Güler " Kütahya 1 Kasım Genel Seçimleri'nde AK Parti'ye ne kadar çok güvendiğini 4-0'lık sonuç ile ortaya koyarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde büyük Türkiye hedefleri olan 2023 ile 2071 vizyonuna sahip çıkmıştır. Bu tablo Ankara'nın da dikkatini çekti ve Milletvekilimiz Vural Kavuncu'ya Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon başkanlığı, İshak Gazel'e ise TBMM Katip Üyeliği görevini verdi. Bu görevler sonucunda verilen kırmızı plakalar ilimiz ve ilçemiz için çok önemlidir. Mesela eski SSK Hastanesi ve Devlet Hastanesi binalarının tadilatı, yeni hizmet binalarının yapılması gündemdeydi. Geçmişte aksayan, süreç gerektiren birçok konu sorun olmaktan çıkacaktır. Komisyon Başkanlığı ile işin başına geçilmiştir. Kararlar hızla alınacak, ödenekler aksamadan Kütahya'ya Tavşanlı'ya gelecektir. Bize düşen görev ilimize verilen bu kırmızı plakaları vatandaşlarımıza iyi anlatmaktır. Artık Kütahya siyaseti bu dönemde daha da güçlüdür. Bu gücü iyi değerlendirmek, birlik ve beraberliğimizi bozmadan il ve ilçelerimizin değişimine, gelişimine katkı sunmamız gerekiyor" diye konuştu. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim