• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Mustafa Denizli: Takımın karşısına emanet biri olarak geçemem

Mustafa Denizli: Takımın karşısına emanet biri olarak geçemem
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni gezdi.

Denizli, burada yaptığı açıklamada tesislerdeki işleyişi öğrenme adına geziyi gerçekleştirdiklerini belirtti. Tecrübeli teknik adam, "Takımın karşısına emanet bir insan gibi buraya göreve gelmiş bir kişi olarak geçemem." dedi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Mustafa Denizli'ye gezdiren Kulüp Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hocamla bugün buluştuk, planlanmış bir şeydi. Amacımız hocamıza seneler sonra geldiği tesisimizdeki sistemi anlatmaktı. Takımla birlikte olacağı yer burası. Buradaki çalışanları, bütün şeyleri hocama göstermekti. Onun da görüşlerini almak için buradayız. Hocamızın takımla beraberliği burada geçecek onun için burayı beraber geziyoruz. Geçmişten bugüne gelen değişiklikleri görmesi bu manada onun da fikrini almak istiyorum. Takımla buluşmadan önce tesisleri tanımak açısından da önemli bir gündü." şeklinde konuştu.

Teknik direktör Mustafa Denizle de uzun zaman sonra tesislere geldiğini hatırlatarak, "Ben geldiğim gün burası toprak sahaydı. Bizim zamanımızda sayın başkanımız Ali Uras'ın büyük emekleriyle hayata geçti bu çimler. Dün sayın Başkanımızla oturup belli başlıklarda görüş birliği sağlandıktan sonra benim takımla ne zaman nasıl buluşacağımın büyük değeri vardı. Takımla buluşacağım zaman burada çalışan bütün arkadaşlarımın hakkında konumları hakkında bilgi sahibi olmam lazım. Buranın fiziki yapısıyla ilgili bilgi sahibi olmam lazım. Takımın karşısına emanet bir insan gibi buraya göreve gelmiş bir kişi olarak geçemem. Burada bugün bütün personelimizle toplantı yapacağım. Bundan evvelki programlarda neler olmuş? O programlarda mutlaka sadık kalacağım birçok şey olacaktır. Değişecek şeyler olacaktır, konumlar olabilir. Burasını bitirdikten sonra altyapımıza geçeceğim. Dün kendileriyle bu konuda randevulaştık. Takımla birliktelik sağladığım zaman, bu tesisin ne olduğunu hangi birimin hangi hizmeti verdiğini çok net şekilde bilmem lazım. Yoksa buraya takımla gelip ya da takımın uçağına binip hiçbir şeyden bilgi sahibi olmadan onlarla beraber olmanın herhangi bir manası yok. Etik de değil." ifadelerini kullandı.

Yarın da Türk Telekom Arena'yı gezeceğini dile getiren Mustafa Denizli, oradaki işleyişi de bilerek göreve başlamasının hem takım hem de kendisi için avantaj olacağını söyledi.

Gezi sırasında Madrid'e gitmeyen futbolcularla da karşılaştığını anlatan Denizli, "Şimdi burada durumları itibariyle seyahata gitmeyen cezalı ve sakat oyuncularımız var. Onlarla burada karşılaştım. Selçuk, Burak Hamit ve Carole onlarla sohbet etme imkanı buldum çok da mutlu oldum." dedi.

ATLETİCO MADRİD MAÇINI İZLEMEYE GİDEBİLİR

Denizli, takımla ilgisi olmadan yarın Madrid'e Atletico Madrid - Galatasaray maçını izlemeye gidebileceğini söyledi. Tecrübeli hoca, "Yarın belki maçı seyretmeye takımla ilgisi olmadan imkanım olursa gidebilirim. Sayın Başkanımızla onu konuşacağım belki sürpriz bir şey olabilir ama şu anda esas görevim burası. Ben ne yapabilirim? Neye ihtiyacım var? Onu tespit etmek önemli." şeklinde konuştu.

Yardımcılarının belli olup olmadığı yönünde bir soru üzerine Denizli, "Şu anda net yok. Orada da hiç acele edecek bir konumum yok. Ben takımla direkt temas sağlayıp bir müddet bu birlikteliğimi devam ettirmek istiyorum. Daha önce birlikte çalıştığım Stefano Marrone ile görüşeceğim. Ondan sonraki düşüncelerimi hayata göreve başladıktan sonra geçireceğim." cevabını verdi.

Başkan Özbek'ten herhangi bir talebi olup olmadığı yönünde de Denizli, "Hiçbir talebim olmadı. Olup olmayacağını da bilmiyorum bunu takımla birlikte biraz yol aldıktan sonra daha net konuşabiliriz. Gayet tabii takımla ilgili düşüncelerim var." karşılığını verdi.
 share on Facebook  share on Twitter  

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim