• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

MÜSİAD Sinop Gençlik Kurulu Tanıtıldı

MÜSİAD Sinop Gençlik Kurulu Tanıtıldı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop Gençlik Kurulu tanıtım programı yapıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop Gençlik Kurulu tanıtım programı yapıldı.

MÜSİAD Sinop Gençlik Kurulu kuruluş lansman programı MÜSİAD İl Binası Toplantı salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını MÜSİAD Sinop Gençlik Kurulu Başkanı Halit Tuna Açıköz gerçekleştirdi. Açıkgöz, "Bizler genç iş adamları olarak yüksek ahlak, ileri teknoloji vizyonuyla gelişimi hedefleyen bir topluluğuz. Bizim öncelikli amacımız toplumumuzun geçmişten günümüze getirdiği, kültürel ve manevi değerlerle beslenmiş, iş ahlakını özümsemiş, iş ahlakıyla verimli işletme modelini oluşmasını sağlayıcı çalışmalar yapılmaktır. Bunun için önemli olan ekip çalışması kurumsallaşma ve kurulu müesseselerin ortaya çıkmasına yönelik çalışmalar yapmak. Bizler de Genç MÜSİAD Üyesi olarak, MÜSİAD'ın bizlere sunmuş olduğu misyon ve vizyon doğrultusunda sosyal ve ekonomik olarak kalkınma yolunda mücadele eden geleneğine bağlı, geleceğe yön veren genç ve dinamik bakışı oluşturmak ve çalışmalarımızı bu yönde faaliyete geçirmeyi görev edindik" dedi.

Ardından MÜSİAD Sinop Şube Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen ise, "Geleceğin iş adamlarını ve MÜSİAD'larını yetiştirebilmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübeleri gençlerle paylaşmak maksadıyla MÜSİAD bünyesinde oluşturulmuş bir gençlik kuruluşudur. Genç MÜSİAD'ın vizyonu, MÜSİAD tecrübesinin yüksek ahlak ve yüksek teknoloji ilkesiyle bile genç girişimci ve yöneticilere aktaran, toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençlerin sosyal ve ekonomik alanda kalkınması yolunda mücadele eden, geleneklerine bağlı geleceğe yön veren genç ve şuurlu bakışı oluşturmaktadır" diye konuştu.

Konuşmaların sonunda MÜSİAD Sinop Şube Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen protokol üyelerine ve katılımcılara kotra hediye etti.

Toplantıya ayrıca Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Yasin Bayramoğlu, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş, Bilim-Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen ve genç iş adamları ve iş kadınları katıldı.

MÜSİAD Sinop Gençlik Kurulu Tanıtıldı

MÜSİAD Sinop Gençlik Kurulu Tanıtıldı

MÜSİAD Sinop Gençlik Kurulu Tanıtıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim