• BIST 9897.51
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Muhtar Ve İhtiyar Heyeti Vekille Çay İçip Tarihe Not Düştü

Muhtar Ve İhtiyar Heyeti Vekille Çay İçip Tarihe Not Düştü
Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, hafta sonunu geçirdiği seçim bölgesi Aydın'da Nazilli Mescitli Köyü Mahallesi'ne ihtiyar heyeti ve vatandaşlarla...

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, hafta sonunu geçirdiği seçim bölgesi Aydın'da Nazilli Mescitli Köyü Mahallesi'ne ihtiyar heyeti ve vatandaşlarla bir araya geldi. Aydın-Denizli Otoban Yolu'nun geçeceği alanda vatandaşlarla birlikte çay içen Milletvekili Mehmet Erdem'e başlayan otoyol çalışmalarından dolayı teşekkür eden Mescitli Köyü Mahalle Muhtarı Nazmi Öztürk, "Önümüzdeki yıllarda burada çay içemeyeceksiniz, çünkü otoyol çay içtiğimiz tam bu noktadan geçecek" dedi.

"2019'DA AYDIN-DENİZLİ OTOYOLUNU AÇMAYI PLANLIYORUZ"

Aydın için en önemsedikleri projelerden birinin Aydın-Denizli otoyolu olduğunu ve yolun geçeceği alanda boyalama çalışmalarının yapıldığını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem projenin tamamlanması ile Aydın'ın Doğu kısmında yer alan ilçelerde de sanayi ve ticari anlamda ciddi gelişmeler olacağını özellikle tarım ürünlerinin gerek İzmir Limanı'na gerekse otoban üzerinden büyükşehirlere sevkiyatının daha kolay ve kısa sürede gerçekleşeceğini söyledi.

Program kapsamında Mescitli Mahalle Muhtarlığı öncülüğünde düzenlenen keşkek hayrına katılan Milletvekili Mehmet Erdem'e Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, AK Parti Milletvekili adaylarından Hakan Erürker de eşlik etti. Keşkek hayrından sonra Mescitli Mahllesi'ndeki bir alanda Muhtar Nazmi Öztürk ve ihtiyar heyeti ile çay içen Erdem'e alanda yapılan boylama çalışmalarını gösteren Muhtar Öztürk, "Önümüzdeki yıllarda bu oturduğumuz alan otoban olacak. Herkes burada içilen çayın keyfini çıkarsın" diye konuştu.

Vatandaşın projeye sahiplenmesinin sevindirici olduğunu belirten Milletvekili Mehmet Erdem, "Aydın-Denizli otobanı Aydın için hayati önem haiz projelerden biri. Bu yıl içerisinde çalışma başlayacak. Güzergahta boylama işlemleri yapıldı. Aydın'ın ekonomik hareketi açısından ve İzmir'e intikal açısından bu proje önemli. Otobanın Antalya'ya devam etmesi projenin önemini daha da artırıyor. Aydın-Denizli Otobanı'nın 2019 yılında açmak en büyük hedeflerimizden birisi" diye konuştu.

Muhtar Ve İhtiyar Heyeti Vekille Çay İçip Tarihe Not Düştü

Muhtar Ve İhtiyar Heyeti Vekille Çay İçip Tarihe Not Düştü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim