• BIST 9774.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Muharip Gaziler Derneği’nden Terör Tepkisi

Muharip Gaziler Derneği’nden Terör Tepkisi
Son zamanlarda tırmanan terör olaylarının ardından güvenlik kuvvetlerinin bölücü örgüt mensuplarına vermiş olduğu mücadelelere tüm yurttan, vatandaşlardan...

Son zamanlarda tırmanan terör olaylarının ardından güvenlik kuvvetlerinin bölücü örgüt mensuplarına vermiş olduğu mücadelelere tüm yurttan, vatandaşlardan destek gelirken, bir destek de Erzurum Muharip Gaziler Derneği'nden geldi.

Amaçlarının Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölmek ve vatandaşların arasındaki yüzyıllardır süre gelen kardeşlik bağlarını koparmak olduğunu ifade eden Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkanı Salih Mesci, devletin mutlaka tedbir alması gerektiğini vurguladı.

Vatan hainlerine verilen mücadelenin bundan sonrada devam edeceğini dile getiren Başkan Mesci, "Amaçları Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölmek ve parçalamak olan örgütün son birkaç aydır Güneydoğu'da devletimize ihanetinin tüm çıplaklığıyla ortada olduğunu hepimiz görmekteyiz. Askerimize, polisimize haince saldırılar yapılmakta vatanda kahramanları şehit edilmekte, aileler ve tüm milletimiz büyük bir acı yaşamaktadır. Terör örgütünün kurmuş olduğu tuzaklar, yığdığı silah ve mühimmatlar kazdığı hendeklerden hain planları görmekteyiz. Her devlet kendine tehdit oluşturan, vatandaşın malına, canına kasteden tehlikelere karşı tedbir almak ve gereğini yapmak zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlet olarak vatan hainlerine bugüne kadar verdiği mücadeleye bundan sonra da aralıksız devam edecektir" dedi.

İHANETİN DOZUNU ARTTIRDILAR

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 1100 akademisyen devleti katliam yapmakla suçlayan bir bildiriye imza atmasının yankıları devam ediyor. Yurt genelinde tepkiler çığ gibi büyürken, bir kınama da Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şubesi'nden geldi.

Şube Başkanı Salih Mesci, "Devletin Güneydoğu'da katliam yaptıklarını söyleyecek kadar ihanetlerinin dozunu artıran ve bunu attıkları imzalarla teyit eden sözde akademisyenleri kınıyoruz. Bu güzel vatanımızda ülkemizin ekmeğini yiyip, suyunu içen, havasını soluyan okullarımızda okuyan devletimizin bütün imkanlarından faydalanan insanların devletine ve milletine kasteden vatan hainlerine destek verme ve onları haklı çıkarma gibi düşüncesi ve hakkı olamaz. Teröre destek veren akademisyenleri nefretle kınıyoruz. Muharip Gaziler olarak devletimizin yanındayız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim