• BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Muhammed Çalhanoğlu ağabeyinin yolunda

Muhammed Çalhanoğlu ağabeyinin yolunda
Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor'da forma giyen ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a attığı gol ile gündeme gelen Muhammed, ağabeyi Hakan Çalhanoğlu'nu örnek alıyor.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun kardeşi Gümüşhanesporlu Muhammed Çalhanoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a attığı golün ardından dikkatleri üzerine çekti.

Almanya doğumlu 21 yaşındaki gurbetçi futbolcu, sezon başında Avusturya'nın Klagenfurt takımından Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'a transfer olarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Duran toplardaki etkili vuruşları ve tekniği ile kadroda yer bulan genç futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Trabzonspor ile yaptıkları maçta da adından söz ettirdi.

Maçın 29. dakikasında yaklaşık 35 metreden kullandığı serbest vuruş ile meşin yuvarlağı filelerle buluşturan Muhammed, kupada forma giydiği 3 maçta gol sayısını da 2'ye çıkardı.

Muhammed Çalhanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, serbest vuruş sırasında pozisyonun gol olacağını hissettiğini belirterek, "Pozisyon uzaktı. Yaklaşık 30-35 metre vardı. O anda zaten hiçbir şey düşünmüyorsun. Sadece kaleyi düşünüyorsun. Topa çok iyi vurdum. Topun gittiği yer kaleci için zor bir noktaydı. Belki topu tutabilirdi ancak önünde sekince kaleye gitti. Kalecinin de hatası vardı. " diye konuştu.

Trabzonspor'un büyük bir takım olmasına rağmen kendilerinin de iyi bir mücadele çıkardıklarını anlatan Muhammed, "Şu anda Trabzonspor’un gidişatı iyi değil ama o takıma karşı oynamak gurur verici. 90 dakika hiç pes etmeden, çok iyi mücadele ettik. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Ağabeyim ile oyun stilimiz aynı"

Bayer Leverkusen'de forma giyen ağabeyi Hakan Çalhanoğlu'nun da maçtan sonra kendisini arayıp tebrik ettiğini ifade eden Muhammed, şöyle devam etti:

"Maçtan sonra çok kişi arayarak ve mesaj atarak tebrik etti. Ağabeyim ayrıca sosyal medya üzerinden bir de mesaj yazdı. Gol attığım videoyu sosyal medya üzerinden yayınladı. Gol attığım için çok sevindiğini, takım olarak çok iyi mücadele ettiğimizi, 3 puanı hak ettiğimizi söyledi. Ağabeyim ile oyun sitilimiz aynı fakat benim daha agresif olduğumu söylüyorlar."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim