• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Muğla'da eğitimle ilgili sorunlar masaya yatırıldı

Muğla'da eğitimle ilgili sorunlar masaya yatırıldı
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimle ilgili sorunlar, eksiklikler ve sorunların çözülmesi için atılacak adımlara ilişkin değerlendirme...

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimle ilgili sorunlar, eksiklikler ve sorunların çözülmesi için atılacak adımlara ilişkin değerlendirme yapıldı.

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonu'ndaki toplantıya Vali Amir Çiçek, Vali Yardımcısı Rıza Dalan, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, ilçe kaymakamları ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Vali Çiçek, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, eğitimin her şeyin başında geldiğini vurguladı. İnsana yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğu bilinciyle bu sorumluluğu taşıdıklarını ifade eden Vali Çiçek, "Çağımız durmadan çalışarak projelerin hayata geçirilmesini gerektiriyor. Muğla'da eğitimi daha üst seviyelere taşımak için koordineli ve birlikte çalışacağız. Her hizmetin kalitesi var. Eğitimde de kalite belgesini almak için çaba sarf edeceğiz. Çocuklarımızın akademik, sosyal ve ahlaki yönlerini geliştirici eğitim vermek bizim en büyük hedefimiz. Eğitimi hep birlikte daha kaliteli hale getirelim." dedi.

Çiçek, eğitimdeki başarının sadece sınavlardan alınan iyi notlarla ölçülemeyeceğini dile getirerek, fiziksel altyapının yanı sıra sosyal alanlarda da gelişme sağlayan çocukların yetişmesiyle gerçek başarının yakalanacağını kaydetti. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan AR-GE biriminde proje üretilmesi konusunda gayretli çalışmaların yapıldığını anlatan Çiçek, çalışmaların günümüz teknolojisine uygun olması gerektiğine dikkat çekti.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ise milli eğitim yatırımları, projeler ve okullarla ilgili katılımcılara bilgi verdi. Daha sonra ilçe kaymakamları tek tek söz alarak eğitim konusunda ilçelerindeki ihtiyaçlarının neler olduğunu aktardı. Görüş ve önerilerin sunulmasının ardından Vali Çiçek, özellikle milli eğitim yatırımlarının gerçekleşmesi konusunda takipçi olacağının altını çizdi.

Muğla'da eğitimle ilgili sorunlar masaya yatırıldı

Muğla'da eğitimle ilgili sorunlar masaya yatırıldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim