• BIST 9889.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Muay Thai Türkiye Şampiyonası

Muay Thai Türkiye Şampiyonası
Muay Thai Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve geçtiğimiz hafta Aydın'ın Söke İlçesi'nde gerçekleştirilen "Minik, Yıldız, Genç, Büyük...

Muay Thai Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve geçtiğimiz hafta Aydın'ın Söke İlçesi'nde gerçekleştirilen "Minik, Yıldız, Genç, Büyük Kız ve Erkek Muay Thai Türkiye Şampiyonası"na katılan Adanalı sporcular 46 madalya ile döndüler.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Şampiyonası'nda madalyalara ambargo koyan Adanalı sporcu ve bunlara büyük emek veren antrenörleri makamında kabul ederek, müsabaka hakkında bilgi aldı.

Türkiye Şampiyonası'na 68 bölgeden toplam iki bin 200 sporcunun katıldığını öğrenen Ataşbak, güçlü rakiplerine rağmen 16 altın, 14 gümüş, 16 bronz olmak üzere toplam 46 madalya kazanan sporcularla gurur duyduğunu belirterek konuşmasında şunlara yer verdi:

"Adana Muay Thai karmasının Türkiye şampiyonasında kıyafetleri, davranışları ve kazandıkları madalya ile kendilerini hissettirmeleri beni mutlu etti. Uzak Doğu sporlarında lisanslı sporcu sayısında patlama yaşanıyor. Bu durum başarıya yansıyor. Buna paralel olarak kazanılan madalya sayısında da gözle görülen önemli artış var. Türkiye şampiyonasında kentimizin sesini duyuran başarılı sporcu ve kulüpleri destekleyeceğiz. Farklı yaş gruplarında kazanılan 46 madalya çok anlamlı. Başarılı sporcuları, bunlara emek veren hazırlayan ve yetiştiren antrenörleri, çocuklarını spora yönlendiren velileri ve kulüp yöneticilerini kutluyorum."

Ataşbak, kulüp yönetici ve antrenörlerinin dayanışma içinde olmalarını isteyerek başarının böyle sağlanacağını anlattı.

ANTRENÖR VE YÖNETİCİLERDEN ATAŞBAK'A TEŞEKKÜR

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten antrenörler Hakan Şahade, Naim Yıldırım, Teslime Çelik, Esin Güder, Yalçın Sizgen, Naim Ayçiçek, Metin Kemik, Alparslan Benli, Aykurt Kurt, Muhammed Burak Karabulut, İl Spor Müdürü Ataşbak'a yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Muay Thai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, başta Gençlikspor Kulübü olmak üzere, Kobra, Erciyes, Yeşilyurt, Onur, Özgür, Yüreğir Star, Fırtına, Star ve Kral Spor Kulübü yönetici ve antrenörlerinin dayanışma ve paylaşma içinde hareket ettiklerini, 2 dünya şampiyonu sporcu çıkardıklarını, ayrıca Avrupa ve uluslararası turnuvalardan birçok madalya kazanıldığını belirterek, kendilerine zaman ayıran İl Spor Müdürü Ataşbak'ın Muay Thai sporuna yaklaşımından dolayı şükran borçlarının bulunduğunu söyledi.

Muay Thai Türkiye Şampiyonası

Muay Thai Türkiye Şampiyonası

Muay Thai Türkiye Şampiyonası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim