• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

MTSO, Mobilya Fuarına Hazırlanıyor

MTSO, Mobilya Fuarına Hazırlanıyor
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 12 No'lu Mobilya, Halı, Ev Eşyası Meslek Komitesi Başkanı Tahir Bediroğlu, bu yıl 10'uncusunu düzenleyecekleri CNR...

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 12 No'lu Mobilya, Halı, Ev Eşyası Meslek Komitesi Başkanı Tahir Bediroğlu, bu yıl 10'uncusunu düzenleyecekleri CNR İMOB Mersin Fuarı'nda, şimdiden fuar alanının tamamının dolduğunu bildirdi.

MTSO 12 No'lu Mobilya, Halı, Ev Eşyası Meslek Komitesi, 10. CNR İMOB Mersin Fuarı'nın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yenişehir Fuar Merkezi'nde 22 Nisan-1 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek fuara tam destek veren 12 No'lu Meslek Komitesi üyeleri, MTSO Toplantı Salonu'nda İstanbul Fuarcılık ve CNR Holding yetkilileriyle bir araya gelerek, organizasyonu değerlendirdiler.

Toplantı sonrasında çalışmalar hakkında bilgi veren 12 No'lu Meslek Komitesi Başkanı Tahir Bediroğlu, Mersin'de mobilya sektörünün düzenlenen fuarlarla daha da güçlendiğini söyledi. Mobilya sektöründe Mersin'in Türkiye'nin önde gelen pazarları arasında yer aldığını belirten Bediroğlu, komite olarak öncelikli hedeflerinin bu gücü daha da artırmak olduğunu dile getirdi. Mersin'in iklimi gereği inşaatların 12 ay kesintisiz devam edebildiğini kaydeden Bediroğlu, "Bu durum mobilya sektörünü de hareketlendiriyor. Ayrıca limanımızın olması, geniş hinterlandımız, yurtiçi ve dışı satışlarımızın artmasını sağlıyor. Bu nedenle yurt genelinde Mersin'in iyi bir pazar olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Bu güçlerini düzenlenen fuarlara verdikleri desteklerle artırmak istediklerini vurgulayan Bediroğlu, "Fuarlar olmadan hiçbir sektörün gelişimi düşünülemez. Fuarlar sanayinin vitrinidir. Biz de üyelerimizin işlerini geliştirmek, istihdama katkılarını artırmak adına kentimizdeki Mobilya Fuarı ile yakından ilgileniyoruz" diye konuştu.

Bu bağlamda, 22 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında 10. CNR İMOB Mersin Fuarı'nı düzenleyeceklerini belirten Bediroğlu, katılımın yüksek olduğunu ifade etti. Fuar alanının tamamının dolduğuna dikkat çeken Bediroğlu, tüm katılımcıların fuarda özel stantları ile yer alacağını ve kentte düzenlenen en etkili fuarlar arasında yer aldığını söyledi. Hedeflerinin bu fuarı önce bölgesel ardından da uluslararası platforma taşımak olduğunu kaydeden Bediroğlu, "CNR Holding ile görüşmeler yaparak, kendi katılımcılarını, üyelerimizi teşvik ederek sektörel fuarımızın daha renkli ve sonuç odaklı ilerlemesi gayretini gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

MTSO ve CNR Holding desteği ile bu yıl komşu il ve ülkelerden alım heyetleri getireceklerini de bildiren Bediroğlu, "Fuar organizasyonlarında sorumluluk alan tek komite olmaktan mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

MTSO, Mobilya Fuarına Hazırlanıyor

MTSO, Mobilya Fuarına Hazırlanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim