• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Miniklerin Hayvan Sevgisi

Miniklerin Hayvan Sevgisi
Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri Huriye Çolakoğlu, Bircan Bayol ve okul müdürü Kenan İşcan ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi...

Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri Huriye Çolakoğlu, Bircan Bayol ve okul müdürü Kenan İşcan ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ni ziyaret etti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın da katıldığı yaklaşık bir saat süren ziyarette öğrenciler barınaktaki hayvanlara sevgi gösterisinde bulunup, aralarında topladıkları paralarla aldıkları mamaları hediye ettiler.

"ÇOCUKLARIMIZA UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTIK"

Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Kenan İşcan, "Çocuklarımızı hayvanlarla tanıştırmak, onların duyarlılığını arttırmak amacıyla Süleymanpaşa Belediyesi ile işbirliğinde içinde bir çalışma yaptık. Oldukça da güzel bir çalışma oldu. Başkanımız Ekrem Eşkinat da bizim ziyaretimize katılarak sürpriz yaptı ve bizi mutlu etti. Başta Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat olmak üzere Sağlık İşleri Müdürü Dinçer Çolakoğlu ve Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ndeki çalışanlara çok teşekkür ederim. Hep birlikte çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşattık" dedi.

"TEK AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZA HAYVAN SEVGİSİ AŞILAMAK"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da, "Geçtiğimiz yıl başlayan projemizde, farklı farklı okullardan öğrencilerimiz haftanın iki günü Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ne gelerek buradaki misafir hayvanlarımızı tanıyıp onlarla güzel duygular paylaşıyorlar. Bu projedeki tek amacımız çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılamak. Burada çocuklarımıza karşılıksız sevgi, merhamet duymak, paylaşmak gibi duygular aşılanıyor. Sokaklardan yaralı ya da hasta olduğu için Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ne getirilen sokak hayvanlarımız ise misafirleri sayesinde oldukça mutlu anlar yaşıyor" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Süleymanpaşa Belediyesi tarafından öğrencilere meyve suyu ve kurabiye ikram edildi. Çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.

Miniklerin Hayvan Sevgisi

Miniklerin Hayvan Sevgisi

Miniklerin Hayvan Sevgisi

Miniklerin Hayvan Sevgisi

Miniklerin Hayvan Sevgisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim