• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Minik Öğrencilerden "Temiz" Ziyaret

Minik Öğrencilerden "Temiz" Ziyaret
Özel Aliağa TED Koleji Anasınıfı öğrencileri Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Özel Aliağa TED Koleji Anasınıfı öğrencileri Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Minik öğrenciler Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili Handan Çetiner Şirin'e yaptıkları ziyarette temizlik işi mesleği hakkında bilgiler edindi.

Özel Aliağa TED Koleji Anasınıfı öğrencileri Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Öğretmenleri ve temizlik işleri personeli eşliğinde müdürlük sahasını gezen öğrenciler temizlik araçlarını yakından görme fırsatı buldu. Öğrenciler yaptıkları ziyarette hem öğrendi, hem de keyifli anlar yaşadı. Öğrenciler ziyaret sonrasında Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili Handan Çetiner Şirin'e meslek hakkında merak ettikleri konular hakkında sorular sordu. Yetişkinlere göre küçük yaştaki öğrencilerin daha hızlı öğrendiklerini ifade eden TED Aliağa Koleji İngilizce Öğretmeni Pınar Çetiner, öğrencilerin okulda öğrendiklerini desteklemek için tematik geziler düzenlediklerini söyledi.

"ÖĞRENMEYİ DAHA KALICI HALE GETİRİYORUZ"

Küçük yaştaki öğrencilere meslekleri tanıtmak amacı ile çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunduklarını belirten Çetiner, "Anasınıfı öğrencilerimiz ile okulda öğrendiğimiz konularla ilgili olarak geziler düzenliyoruz. Bu etkinliğimizde de Aliağa Belediyesi Temizlik İşlerine Müdürlüğü'nü ziyaret ettik. Okulda öğrendiklerimizi yerinde gördüğümüz zaman öğrenmeyi daha kalıcı hale getirmiş oluyoruz. Yaşadığımız çevrede çevremizi temizleyen insanların, temizlik işçilerimizin nasıl çalıştıklarını, çöplerin nasıl toplandığı konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdik. Öğrencilerimiz; temizlemek, süpürmek gibi kavramları öğrenirken bunların zihinlerde kalıcı hale gelmesini istedik. Düzenlediğimiz etkinlikte misafirperverliği ile bizi çok iyi ağırlayan Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline çok teşekkür ediyorum" dedi.

Minik Öğrencilerden "Temiz" Ziyaret

Minik Öğrencilerden "Temiz" Ziyaret

Minik Öğrencilerden "Temiz" Ziyaret

Minik Öğrencilerden "Temiz" Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim