• BIST 9916.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Minik Başkan Temizliği Sordu

Minik Başkan Temizliği Sordu
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kreş öğrencilerini makamında kabul etti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kreş öğrencilerini makamında kabul etti.

Öğrencilerin belediye başkanının görevleri ile ilgili sorduğu soruları yanıtlayan Başkan Çamyar, "Çocuklarımız, yarınlara umutla bakabilmemizi sağlayan en büyük sermayemiz ve geleceğimizin teminatı. İstatistiklere baktığımız zaman, 2020'den itibaren yaşlı nüfusumuzun artacağı bir döneme doğru gidildiği ifade ediliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, doğurganlık oranımızın artırılması ve çocuklarımızı ülkeyi emanet edebileceğimiz şekilde yetiştirmemiz gerekiyor. Çağımız bilgi ve teknoloji çağı; imkanları en iyi şekilde kullanarak çocuklarımızı iyi yetiştirmeliyiz. Ben öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, Bayramlarını da şimdiden kutluyorum" dedi.

4 ÜLKEDEN 52 ÇOCUK MİSAFİR ÜNYE'YE GELİYOR

Bu yıl ki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına da değinen Başkan Çamyar, 23 Nisan'ı Ünye'de dostluk, kardeşlik ve barış tohumlarını ekebilmek amacıyla 4 ülkeden 52 misafir çocuğun katılacağı Uluslararası Çocuk Şenliği ile kutlayacaklarını kaydetti. Başkan Çamyar, ziyaret sonrası öğrencilere Hikaye kitabı ve boyama kitabı hediye ederken öğrenciler de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı resmi başkan Çamyar'a hediye ettiler. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İLK SORUSU TEMİZLİK OLDU

Başkan Ahmet Çamyar, ziyarette temsili olarak makam koltuğunu anaokulu öğrencisi Esma Elif Türkmen'e devretti. Kısa bir süreliğine Belediye Başkanı olan minik Esma, Temizlik İşleri Müdürü'nü arayıp, şehrin temizliğini sordu. Olumlu cevaplar alan minik başkan Esma, teşekkür ederek temizlik çalışmalarının artarak hızlandırılmasını istedi.

Minik Başkan Temizliği Sordu

Minik Başkan Temizliği Sordu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim