• BIST 10247.75
  • Altın 2395.162
  • Dolar 32.2695
  • Euro 34.6233
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 19 °C

Mini Etekler Nasıl Giyilir?

Mini Etekler Nasıl Giyilir?
Son yıllarda moda dünyasının en trend parçalarından biri 40’lı ve 50’li yıllardan günümüze gelen midi etekler!

 

Dizin altında biten, bele oturan, dökümlü bu eteklerin feminen görünümünün altında rahatlık yatıyor. İlkbahar ve yaz sezonunun en sevilen eteklerine uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız  Koton indirim kodu ile 50 TL’ye varan indirimin sahibi olabilirsiniz.

Kısa üstlerle kombinleyin.

Midi etekleri kombinlemenin kilit noktası dengeli bir siluet yaratmaktır. Uzun ve dökümlü eteğinizi yazın “crop top” denilen dar ve kısa üstler ile kışın ise kısa kazaklarla kombinleyerek ideal bir görünüm oluşturabilirsiniz. Kısa ceketlerinizi de midi etekleriniz ile kombinleyerek değerlendirmeniz mümkün.

Pileler ile kombininizi hareketlendirin.

Midi etekler pileler ile buluştuğunda yazın en favori görünümlerinden biri ortaya çıkıyor. Deriden süete farkı kumaşlara, renklere ve desenlere sahip pileli etekler günlük sokak stilinize hareket katarken özel geceler için de alternatif oluşturuyor. Spor ayakkabılar, sandaletler ya da topuklu ayakkabılar ile kombinleyebileceğiniz pileli eteğiniz ile şık, spor ya da bohem bir hava yaratabilirsiniz. Aksesuarlar ile görünümünüzü güçlendirebilir, bir kemer yardımıyla bel hattınızı belirginleştirebilirsiniz.

Ofis stilinize şıklık katın.

Kullanım kolaylığı ve ortaya çıkardıkları zarif görünüm ile midi etekleri rahatlıkla ofis stilinize taşıyabilirsiniz. Şık bluzlar ve topuklu ayakkabılar midi eteğiniz ile mükemmel bir uyum yakalayacaktır.  A kesim etek modellerini kullanabileceğiniz gibi vücudunuzu saran, dar midi etekleri de tercih ederek iddialı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Düz renkteki etekler her zaman kurtarıcı olacağı gibi etnik desenler ya da bahar çiçekleri ile bezenmiş bir midi etek gününüze renk katacaktır. Karışık ve yorucu bir görüntü yaratmamak için desenli eteğinizi düz bir bluz ile kombinlemeye özen göstermelisiniz.

Zarif topuklular ya da “cool” spor ayakkabılar ile görünümünüzü tamamlayın. Seçim sizin!

Boyunuzu olduğundan kısa gösterme riskine sahip olan midi etekleri topuklu ayakkabılar ile kombinleyerek daha zayıf ve uzun görünebilirsiniz. Topuklu ayakkabı tercihinizi sivri burunlu, bileği açıkta bırakan modellerden yana yaparak kombininize zarafet katabilir, eteğinizin feminen havasını pekiştirebilirsiniz.

Rahat ve günlük bir sokak stili oluşturmak için de midi etekleri kullanabilirsiniz. Düz bir tişört ve beyaz bir spor ayakkabı hangi kombine uyum sağlamaz ki? Şu videoyu da izleyerek etekler konusunda ilham alabilirsiniz.

unnamed-1-017-001.jpgunnamed-2-009-001.jpgunnamed-3-004-001.jpgunnamed-010-001.jpg

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim