• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Minecraft Artık Mobilden Oynanabiliyor

Minecraft Artık Mobilden Oynanabiliyor
Online dünyanın geliştiğini ve sürekli olarak yeni yapımların ortaya çıktığını biliyorsunuz.

Bildiğiniz gibi pek çok farklı oyun insanlar tarafından rağbet görüyor. Çok fazla sayıda oyunun bulunduğunu ve tamamının farklı özelliklere sahip olduğunu biliyorsunuz. Bunların başında Minecraft yer almaktadır. Çok fazla kişi tarafından oynandığını ve Youtube üzerinde pek çok farklı videoların bulunduğunu biliyorsunuz. Bildiğiniz gibi birçok Youtuber bu oyunun videosunu çekmekte ve keyifli vakit geçirmektedir. Peki ama siz de video çekerek oyun oynamak ve Youtube üzerinde hayran kapasitesi elde etmek ister misiniz? O zaman kesinlikle siz de minecraft indir butonlarına tıklayın ve telefondan ya da tabletten oyun oynamanın keyfini yaşayın. Bundan sonra dilediğiniz gibi keyifli vakit geçirebileceğinizi söylemeliyiz. 

 

Minecraft Gittiğiniz Her Yerde 

 

Gittiğiniz her yere istediğiniz oyunu götürmek ve onu dilediğiniz bir noktadan oynamak ister misiniz? Eğer bunu isterseniz, şu anda çok doğru bir noktada bulunuyorsunuz. Kesinlikle memnun kalacağınız kadar farklı bir yapıya sahip olan Minecraft, bundan sonra sizinle her yere gelecektir. Tahmin ettiğinizden çok daha farklı bir yapısının bulunduğunu ve artık dilediğiniz gibi oynayabileceğinizi söylemeliyiz. Android ve ios cihazlardan oyun oynamak size gerçekten büyük keyif verecektir. Her zaman için beklediğinizden daha fazlasını bu oyunun üzerinde bulacaksınız. Telefonunuza göre boyutunun değiştiğini ve artık istediğiniz gibi oynayabileceğinizi söylemeliyiz. 

 

Milyonlarca Kez İndirildi 

 

Türkiye’de çeşitli kaynaklar tarafından videoları yayınlanan bu oyun, artık telefon ve tabletten de oynanmaktadır. Bundan sonra siz de istediğiniz cihazı kullanarak oyun oynayacak, videolar çekebilecek ve bu oyunun tüm özelliklerinden yararlanabileceksiniz. Kesinlikle bildiğiniz diğer uygulamalara hiç benzememektedir. Online olarak oynandığını ve bunun yanında milyonlarca kez indirildiğini söylemeliyiz. Tam olarak anlık veri 1 milyon 944 bin kez indirildiğini gösteriyor. Yani milyonlarca oyuncusu bulunduğunu ve sizin de aralarına katılabileceğinizi söylemeliyiz. Kesinlikle tahmin ettiğinizden farklı şekilde bir oyun deneyimi yaşayacağınızı söylemeliyiz. Artık değişik özellikleri kullanabilecek, telefondan ve tabletten oyun oynama keyfini sonuna kadar yaşayabileceksiniz. Bununla birlikte bilmelisiniz ki sizin için çok daha farklı ödüllerin de burada sunulacağını söylemeliyiz. 

 

Oyun Puanı Oldukça Yüksek 

 

Mağaza üzerinde bulunan oyunun puanının son derece yüksek olduğunu söylemeliyiz. Şu ana kadar 2 milyona yakın bir indirme gerçekleşmiştir. Bu kişilerden toplam 1 milyon 496 bin kişisi 5 puan vermiştir. Geriye kalanlar arasında 192 bin kişi de 4 puanı oyuna layık görmüştür. Gerçekten büyük bir yankı uyandırdığını ve sizin de kolayca indirip kurabileceğinizi söylemeliyiz. Artık minecraft apk indir dedikten sonra saniyeler içerisinde oyunu kurabileceksiniz. Son derece keyifli şekilde açıp oynayabileceğinizi, beklediğinizden çok daha iyisine ulaşabileceğinizi söylemeliyiz. Her zaman tahmin ettiğinizden daha fazlası burada yer alacaktır. Boş yere vakit geçirmeden hemen indirebilir ve oyun heyecanınızı en üst noktalara kadar katlayabilirsiniz.  

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim