• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Milli Piyango bayileri önünde bilet kuyruğu

Milli Piyango bayileri önünde bilet kuyruğu
Yılbaşına sayılı günler kala Milli Piyango'nun büyük ikramiyesini kazanma hayali kuranlar, Milli Piyango bayileri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yılbaşına sayılı günler kala Milli Piyango'nun büyük ikramiyesini kazanma hayali kuranlar, Milli Piyango bayileri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kimi vatandaş ikramiyeyle ev, araba almayı düşlerken, kimileri de yardım kuruluşlarına bağışlayacağını söyledi.

Milli Piyango'nun bu yılki büyük ikramiyesi 55 milyon lira. Binlerce vatandaş bu nedenle bayiler önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Eminönü'ndeki Nimet Abla bayii de bunlardan biri. Bilet alabilmek için yüzlerce vatandaş soğuk havaya rağmen kuyrukta beklemeye devam ediyor.

Büyük ikramiyeyi kazandığı takdirde ev alacağını söyleyen Ceren Cebecioğlu, "'Çeyrek bilet aldım. Çıkarsa kendime ev almayı düşünüyorum. Turizm mezunuyum belki kurabiye, pasta dükkanı açarım mesleğimi yapabilirim. Bu sene çok fazla yoğunluk var. Neredeyse kuyruk caminin önüne kadar gitmiş. İnsanlar sabırla bekliyor ama fazla yaşlı yok. O dikkatimi çekti benim.'" şeklinde konuştu.

İkramiye çıkarsa hayır kurumuna bağışlayacağını belirten bir vatandaş da "'İnşallah çıkar. Bir umutla alacağız. Çıkarsa hayır kurumuna yardım yapacağız. Başka bir şey düşünmüyorum.'" ifadelerini kullandı.

Bilet kuyruğunda bekleyen bir başka vatandaş ise şöyle konuştu: "'Yeni yılın herkese mutluluk, herkese bol kazanç getirmesini, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2015 yılı kötü geçti ama inşallah bu yıl daha kazançlı geçer.''

'BİLETLERİN YÜZDE 99'U TÜKENDİ'

Nimet Abla'da gişe görevlisi olarak çalışan Hasan Tan ise şunları söyledi: "'Büyük ikramiyede son viraja girdik. Yüzde 99'u bitmiş durumda. Şu anda yarım biletler bitti. Az bir miktarda tam bilet var. Çeyrek biletlerde birkaç güne kadar bitecek. Satışlar çok yoğun bir ilgiyle satılıyor. Sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar satıyoruz. Genel anlamda da biletlerin Türkiye'de yüzde 99'u satılmış durumda.'"

Milli Piyango bayileri önünde bilet kuyruğu

Milli Piyango bayileri önünde bilet kuyruğu

Milli Piyango bayileri önünde bilet kuyruğu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim