• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 14 °C

Milletvekilleri Beşpınar’a, Ağaç Dikti

Milletvekilleri Beşpınar’a, Ağaç Dikti
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ile birlikte Beşpınar Vadisinde ağaç dikti.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ile birlikte Beşpınar Vadisinde ağaç dikti.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ile birlikte, kanal adıyaman projesi kapsamında ağaç dikti. Kış mevsimi olmasına rağmen proje kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Proje kapsamında yürüyüş alanları, spor alanları, su kanalları yapılmakta. Çok geniş bir alanı kapsayan projemiz Adıyaman'a nefes aldıracak adeta ciğeri konumuna gelecek. Adıyaman halkının ailece çok rahat ve nezih bir ortamda piknik yapacağı bir alan oluşacak. DSİ'den aktarılan 11 Trilyonluk kaynakla kanalların yapımı gerçekleştirildi. Suni bir gölet yapılacak ve proje tamamlandığında gölet üzerinde gondollarla gezilebilecek. Gençlik Spor Bakanlığımızdan tahsis ettiğimiz 3 Milyon TL'lik parayla burada basketbol sahası, tenis kortları, voleybol sahası, yürüyüş parkurları hizmete açılacak. Ağaçların yeşermesi, çevre düzenlemesinin de bitmesiyle burası gün yüzene çıkacaktır. Biz Ankara'da Dikmen vadisi derdik ama Kanal Adıyaman projesi daha muazzam olacak. Projenin ilk gününden bugüne sayın valimiz çok gayret ediyor, biz milletvekili arkadaşlarımızla birlikte her türlü desteği sağlıyoruz. Adıyaman'ın gelecek on yıllarını düşünerek Adıyaman insanının rahatlıkla eğlenebileceği, gezebileceği, spor yapabileceği, piknik yapabileceği ve ailesiyle birlikte zaman geçireceği bir mekana kavuşmuş olacağız. Orman ve Su İşleri Bakanlığımıza Belediye başkanımızla birlikte yaptığımız ziyaretler neticesinde ilimizin batı tarafında bulunan Eğiriçay'da da Vadiyaman projesi kapsamında çalışmalar başlatılacak. Belediye başkanımız, sayın valimiz ve bizler takip ediyoruz. Şehrimizin batı tarafında Vadiyaman Projesi, doğu tarafında ise Kanal Adıyaman projesi tamamlandığında ilimizin Akciğeri olacak iki muhteşem esere kavuşmuş olacağız. Eğitim, sağlık, adalet, ulaştırma ve pek çok alanda iyi bir noktaya geldik. Sosyal anlamda ve kültürel anlamda Adıyaman'ımızı 2023'e, 2053'e ve 2071 hedeflerine ulaştıracak çok çok önemli projeleri de yapıyoruz. Yerelde sayın valimiz, belediye başkanımız, Ankara'da ise biz milletvekilleri Adıyaman'la ilgili her konuyu yakından takip ediyoruz. Adıyaman'a ve Adıyaman halkına ne yapsak azdır. Adıyaman'ın önü açık, vizyonu açık ve bu güzel projeler sayesinde Adıyaman bölgenin parlayan yıldızı olacaktır" dedi.

Proje ilerledikçe Kanal Adıyaman Projesinin muazzam bir şekilde ortaya çıktığını belirten Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, "Projeyi çok önemsiyoruz. Adıyaman iline ve halkına uzun yıllar hizmet verecek, ilimize nefes aldıracak, ilimize farklı bir vizyon kazandıracak bir proje. İnşallah tamamlandığında Adıyaman halkının ailesiyle birlikte vakit geçireceği bir yer olacak. Projenin ilk başından bu yana her konuda bizlere destek olan başta Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilimiz Ahmet Aydın'a, AK Parti Adıyaman milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Milletvekilleri Beşpınar’a, Ağaç Dikti

Milletvekilleri Beşpınar’a, Ağaç Dikti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim